2777
2789
عنوان

محجبه ها مذهبیا بیان

181 بازدید | 24 پست

کسی بلده اینو ؟

چله زیارت عاشورا 

چهل شب تا محرم مونده درسته؟

خیلی دلم غمگینه احساس سنگینی بدی تو قلبم دارم شایدم بد نه نمی‌دونم 

حالم خوب نیست 

مسیرم اشتباهه میدونم‌دلم میخواد تعقییر کنم محجبه شم

از حرف مردم و قضاوتشون میترسم 

کسی می‌تونه کمکم کنه؟

تورو امام حسین که حرمتش محترمه لطفا دعوا نکنید 

به عنوان یه خواهر ازتون کمک می‌خوام 😭💔

از امشب 40 شب مونده؟ 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم که حرف زیاد میزنن، مهم مسیر توئه که ته دلت می دونی کار درست رو داری انجام میدی😘

آفرین به تو😍😘

آروم آروم ان شاء الله دوستای محجبه و اینا هم پیدا می کنی، یه کم تو جمعشون قرار بگیری از اون حالت غریبی اولیه درمیای ان شاء الله 

خوش به سعادتت🌷🌷🌺😘

از فردا ! یکشنبه ۲۸ اردیبهشت و ۲۰ ذی القعده ! تا اول محرم !

۴۰ روز هست !

یک‌فرصت عالی برای یک چله زیارت عاشورا !

اما

👇❤️پیشنهاد من این شکلیه !❤️👇

این ۴۰ شب رو هدیه کنیم به ارواح مطهر تمام خوبان عالم از ازل تا ابد !

و ازشون بخواهیم فرج آل محمد رو از خدا بگیرند....

#اللهم_عجل_لوليك_الفرج_و_فرجنا_به

نکته اول : به اهلش برسانید .

نکته دوم و مهم تر : تا یار کرا خواهد و میلش به که باشد ...

و نکته سوم : تونست هر کسی با صد لعن و صد سلام بخونه ...

ولو ب شیوه ساده اش روش امام هادی علیه السلام

الان سوالت چیه گلم متوجه نشدم چه کمکی؟

می‌خوام تعقییر کنم اعتقاداتم با پوششم جور نیست پوششم بده ولی اعتقاداتم یه چیز دیگه اس مثل چیزی که شهدا خواستن نیست خیلی عذاب وجدان دارم ولی از واکنش اطرافیانم میترسم از قضاوت شدن چون چند باری چادری شدم و کنار گذاشتم

عزیزم اینو بدون محجبه باشی مردم حرف میزنن بی حجاب هم باشی مردم حرف میزنن متعادل هم باشی باز حرف میزنن پس اهمیت نده و کاری که دلت باهاش راضی تر هست رو انتخاب کن 

شاید دلت بشکنه با حرفا ولی مهم نیست حرفشون

کاربر خاموشی که روشن شد.
می‌خوام تعقییر کنم اعتقاداتم با پوششم جور نیست پوششم بده ولی اعتقاداتم یه چیز دیگه اس مثل چیزی که شه ...

خب نوع پوششت ب خودت بستگی داره ب نگاه و حرف مردم توجه نکن ی مدت تغییربدی عادت میکنن .درضمن این مردم همیشه حرفی دارن برای گفتن نگران خرف کسی نباش

چهل شب پشت سرهم به نیت زیادشدن ایمانتون و نزدیک شدن به خداوند و سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون همینطور حاجت روایی خودتون زیارت عاشورا بخونید ثوابش رو هم میتونید به آقا امام حسین عزیزمون و فرزندانشون و شهدای کربلا هدیه کنید .درباره با حجاب شدن و نگرانی درباره حرف مردم هم باید بگم شما هرکاری کنی همیشه افرادی پیدا میشن که طبق برداشت و ذهنیت خودشون واکنش نشون بدن ، نباید براتون مهم باشن همیشه تو زندگیتون کاری رو انجام بدین که خدا ازتون راضی باشه نه بنده ها 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .