2777
2789

کلاس ششمه 

به شدت بی تربیت شده از وقتی براش گوشی گرفتن و رفیقای مدرسه جدیدش باهاش صمیمی شدن 

بی تربیت که میگم یعنی خیلییییی یه حرفایی به من میزنه که میشینم گریه میکنم از ناراحتی که چقدر بی ادب شده 

بابام پسر دوسته از گل نازک‌تر نمیگه میدونه هم پسرش چی میگه ها ولی نمیگه 

تازه از بیرون اومدم داداشم گفت برام نت بزن گفتم نمیزنم پر رو شدی دیگه گفت خب به یه شرط اذیتت نمیکنم برام اینستا نصب کن😑😑منم گفتم برو بشین تا نزدمت یهو یه فحش ناموسی خیلیییی زشت داد که مامانم جیغ کشید 

بابام نمیذاره حتی مامانمم دخالت کنه توی تربیتش،ی زمانی من بغض میکردم مثل سگ کتک میخوردم 

بنظرتون بازم گفت بگیرم بزنمش آدم شه؟

نمیخوام آیندش خراب بشه داره به راه کج کشیده میشه

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر باباته

خب آره دیکه تقصیر خودشه

بهش گفتم آجی بیا بریم مشاور گفت من مگه مریضم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

چه بابای سیب زمینی ببخشیدا چند روز دیگه تو روی بابات موند بابات میفهمه چه اشتباهی کرده

همین الانم همینطوریه 

به بابام میگه فکر میکنی ازت میترسم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️