2777
2789

من درس اخرم مونده میخوام الان بخونم ولی حجمش خیلی زیاده 

شما همه همشو حفظ حفظ میکنین ؟ 

میخوام فقط بعضی جاهایی ک مهم تر هستو ازش حفظ کنم بقیرم مفهومشو یاد بگیرم با یکی دوتا کلید واژه ولی میترسم برم اونی ک حفظ نکردمو بده بگه توضیح کامل بده 

شما چطور خوندید و میخونیدش؟؟؟

بابا من درس اخرمو تو راه میخوندم🤣🤣🤣

الان خودم معلم دینی ام

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دور خوندم کامل ۱۹_۲۰ میشم

همین ک انقد استرس دارین باعث میشه یادتون برههه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

زمان شما اخه معدل تاثیر نداشتالان سر25 صدم دعواس

پارسال نهایی دادم

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

ببین پیشنهاد من اینه که اون عنوان هارو اول حفظ کنی 

بعد شروع کن بخون

اون خانواده رو میگن خیلی مهمه، اون قسمتشم از شانس کمه اونو اول بخون بعد بقیه قسمت ها

و بازم میگم شمارشی هارم بخون

مثلا تاثیر مثبت ها و منفی هاش چی بود

و مسؤلیت ما( عنوان هاشو حفظ کن بعد دونه دونه متن هاشم بخون 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕