2777
2789
عنوان

ضعیفی چشم

93 بازدید | 18 پست

خانمهایی که چشمتون ضعیفه و عینک دارید 

یه سوال شماره عینکتون چنده و 

بدون عینک دو بینی دارین و خشکی چشم ؟ 

هر موقع استرس بهتون دست داد  شما باهاش دست ندید 🌝✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عینک ندارم ولی تازگیا فهمیدم چشام ضعیف شده یکیش ۱‌.۵ شده یکیش ۰.۷۵ راستش قبلش اذیت نمیشدم هیچی مت ...

چجوری متوجه شدی که ضعیف شده؟ یهویی شد ؟ 

چرا عینک نگرفتی ؟ 

دقیقا منم قبلش تو اعصاب نبود برام 

من شماره چشمم خیلی ضعیفه بعد ارثی هم هستش خیلی اذیت میشم حتماً باید عینکم رو چشم باشه

چجوری متوجه ضعیف شدن چشم شدی ؟ ناگهانی ؟ 

شمارتون چنده 

چجوری متوجه شدی که ضعیف شده؟ یهویی شد ؟ چرا عینک نگرفتی ؟ دقیقا منم قبلش تو اعصاب نبود برام

رفتم برای گرفتن گواهی نامه اونحا متوجه شدم قبلش میدونستم یکم ضعیف هست ولی باور نمیکردم زیاد باشه 😂😂اصلا برام مهم نبود اذیت نمیشدم از وقتی فهمیدم اذیت میشم عینک گرفتم تحویل ندادن مجبورم تو رانندگی استفاده کنم ولی دائم نمی تونم اصلا برام قابل تحمل نیست 

نزدیک بینی ام ولی مامانم فک میکنه آستگماتم چون بابام بود هر بچه عینکی رو تو فامیل به بابای بدبخ من نسبت میدن حالا خوبه آخر دبیرستان اینطوری شده😂من نزدیک بینم سالی ۲۵ صدم بهش اضافه میشه امیدوارم امسال نشه

من عینک ندارم ولی تازگیا فهمیدم چشام ضعیف شده یکیش ۱‌.۵ شده یکیش ۰.۷۵ راستش قبلش اذیت نمیشدم هیچی مت ...

چه کار هایی میشه انجام داد که شماره بالاتر نره ؟ 

و اینکه دور مشکل دارید یا نزدیک 

نزدیک بینی ام ولی مامانم فک میکنه آستگماتم چون بابام بود هر بچه عینکی رو تو فامیل به بابای بدبخ من ن ...

آخیییی دلم سوخت... چه ربطی داره چرا همه رو به پدرت ربط میدن ؟؟😭😭

الان شمارتون چنده ؟ درد یا خشکی هم دارید ؟ 

چرا هر سال اینجوری میشه نمیشه کنترلش کنید ؟؟؟ 

چه کار هایی میشه انجام داد که شماره بالاتر نره ؟ و اینکه دور مشکل دارید یا نزدیک

خب مراقبت استفاده از عینک وگرنه کار خاصی نمیشه کرد من دور مشکل دارم عزیزم از دور نوشته ها. رو‌ تار میبینم وگرنه تو‌ بقیع چیر ها مشکل خاصی ندارم 

آخیییی دلم سوخت... چه ربطی داره چرا همه رو به پدرت ربط میدن ؟؟😭😭الان شمارتون چنده ؟ درد یا خشکی هم ...

اون زودتر از داداش هاش عینکی شد ولی الان همه دختر عمو ها پسر عمو هام عینکی آن جز یکیشون 

الان راست ۱ چپ ۷۵ صدم میشه جلوشو گرفت بت عینک زدن فشار نیاوردن بهش من شبای امتحان خیلی خودمو اذیت کردم دیگه عادی شده

اون زودتر از داداش هاش عینکی شد ولی الان همه دختر عمو ها پسر عمو هام عینکی آن جز یکیشون الان راست ۱ ...

کاری میشه انجام داد که شماره پایین تر بیاد یا فقط میشه کنترلش کرد بالاتر نره ؟؟ 

عزیزمممم خواهشاً خودتو اذیت نکن برا امتحان به خدا سلامتی از همه چیز مهم تره 😭💛