2777
2789
عنوان

برنامه عشق ابدی☹️

346 بازدید | 19 پست

اینا از ایران رفتن؟ 

خونوادشون برنامه رو نمیبینن ینی؟ 

فک و فامیل ندارن اینا🤐 

چقدررررررررر ارزش زن و دختر رو پایین آوردن 

وایسی اونجا تا یه نر انتخابت کنه میون اون همه و بعد هی بهت دست بزنه 

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

خیلیییی بی محتوا و مسخره س!

مردم ما هم میرن نگاه می کنن بازدید بخوره پول بره تو جیب اونا تشویق بشن اینجور چیزا رواج پیدا کنه😒

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اینا یه مشت بی غیرت و ج . ن د ه هستن اینا رسماً خواری و ذلت رو ترویج میدن یارو نوک سینش بیرون بود اون مهسا که یارو پ . و. ر ن استاره خیلیا باهاش کف دستی زدن😡

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

به به ببین کیو پیدا کردم سلام عسلاصلا منو یادت هس

سلام قشنگمممم😍❤️چطوررررری 

پسر گلت خوبه؟ 

مگه میشه یادم نباشه😍😍😍😍

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

ببین نمیگم برنامه خوبیه اما بدم نیست مخصوصا واسه دخترامون ببینن چقد تو رابطه لازم نیست خودشونو به آب و آتیش بزنن چون روم به دیوار ۸۰درصد پسرا هولن و دنبال قیافه و در مقابل ۸۰درصد دوستی بین دخترا همش به یه بادی بنده

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

موضوع برنامه ش چیه؟

یه مشت دختر و پسر هرزه جمع شدن دور هم 

همو انتخاب میکنن و دوست میشن 😐

چقدرم پرستو صالحی افتخار می‌کنه به این برنامه درست کردنش

چقدم سعی داره شبیه لیلا فروهر باشه🤣

چقدرم پرستو صالحی افتخار می‌کنه به این برنامه درست کردنش

چندوقت پیش از بی پولی و بیکاری گریه میکرد

حالا بهش یه کار دادن در دهنش را ببندند

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش