2777
2789

کامل و واضح نقاط منفی طرف رو می دونن اما باز ادامه میدن و ازدواج می کنن...بعد ازدواج میان میگن فلان شد بهمان شد...حالا از سر وابستگی و اجبار و...هر چی مهم نیست...اما وقتی میگن قبل ازدواج نمی دونستم حرفشون برام خیلی گنگ و مبهمه...در صورتی که به عینه شاهد این بودم که متوجه اخلاق طرف شده اما خودش رو گول زده...وقتی فهمیدی طرف شکاکه یا وفادار نیست یا هر چی و خودت رو گول زدی دیگه چرا میگی نمی دونستم!!!!

حالا بعضیا دورو بازی درمیارن اون روی خودشون رو نشون نمیدن اما وقتی چیزی واضح هست دیگه چرا میگن نمی دونستم و کلی از بدی ازدواج و اقبال بد و...میگن.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله یا تو دوران عقد میفهمن طرف خائن و بدذاته

ولی ادامه میدن بچه دارم میشن

بعدم بیماری میگیرن

یا ناله میکنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

🥴🥴

ی نگاه ب تاپیکام کنید متوجه میشید چقد سردرگمم

زیادی دوسش دارم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

میخام از بعضیا بشم به اجبار شرایطم خیلی میترسم میدونم اشتباهه بگو خدا معجزه کنه من دونسه اشتباه نکنم🥲

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
اونا نمیدوننکر و کور شدن

بعضیاشون کر و کور شدن،،اما بعضیاشون واقعاً پی می برن که طرف مناسب نیست اما احساسات کار رو خراب می کنه.

بله یا تو دوران عقد میفهمن طرف خائن و بدذاتهولی ادامه میدن بچه دارم میشنبعدم بیماری میگیرنیا ناله می ...

طفلک فقط بچه ها این وسط چی باید بکشن.

از رو دوس داشتن و خریته منم اینجوری بودم ک نخواس ازدواج کنه باهام

این بیش تر وابستگیه عزیزم،،الان حس رضایت نداری از این نشدن و نرسیدن؟؟

ی نگاه ب تاپیکام کنید متوجه میشید چقد سردرگممزیادی دوسش دارم

دوست داشتن به تنهایی کافی نیست باور کن...نمی دونم چند سالته اما من ۱۷ سالم بود با همسر سابقم ازدواج کردم چرا؟؟چون گفتم ازش خوشم میاد...روزایی رو گذروندم که تو خوابمم فکرش رو نمی کردم...۴ سال با هم جنگیدیم...روزای خوشمون از روزای ناخوشمون کم تر بود...اصلاً آدم دنیای هم نبودیم...کاش نمی شد و تو ذهنم یه آدمی می موند که ازش فقط خوشم اومده و اون خاطرات بد رو برای هم رقم نمی زدیم...یه ازدواج اشتباه هم گریبان گیر خودت میشه و هم گریبان گیر بچه هات و نسل آینده ات.

میخام از بعضیا بشم به اجبار شرایطم خیلی میترسم میدونم اشتباهه بگو خدا معجزه کنه من دونسه اشتباه نکنم ...

انشالله که بهترین و مناسب ترین تصمیم رو بگیری عزیزم.❤️❤️💐💐

ن والا کل روزام گریه ست چند بار میخواسم خودمو خلاص کنم عرضشو نداشتم

این چه حرفیه...هیچ چیزی ارزش اینو نداره که همچین کاری کنی...عرضه اینه که تو روزای سخت طاقت بیاری و تغییرشون بدی...اکثر آدما این روزا رو گذروندن...بعد ها می فهمی چرا نشده.