2777
2789

امروز بابام رفته بود چشم‌پزشکی گفت یه دختر نوجوون اومده بود میگفت میخام‌لنز بخرم ولی چشم‌پزشک گفت که قبول نمیکنم چون خطرناکه و اگه لنز تو چشمت باشه و سرت ضربه بخوره باعث کوری میشه توروخدا بگین همچین چیزی حقیقت داره؟خودمم‌چشام ضعیفه البته ضعیف که چه عرض کنم شماره چشمام ۳ هست تقريبا یعنی واقعا نمیتونم لنز بزارم؟راسته این حرفش ؟حداقل واسه عروسیا یا جشناهم نمیشه؟پاییز عروسی داریم خیلی اذیتم کسیو نمیبینم چشمام آستیگماتن😭کاش بمیرممممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لنز نزاشتم تا حالا ولی دختر عموم ۲ ساله لنز طبی استفاده میکنه سالمه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

سرت تاحالا حین اینکه لنز تو چشمت بوده ضربه خورده؟

وای ت روخدا اینو هیجا نگو این حرف ها چیه 

مگه قراره مغزت متلاشی شه و چشات از حدقه بزنه بیرون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چند سالته؟

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
من لنز نزاشتم تا حالا ولی دختر عموم ۲ ساله لنز طبی استفاده میکنه سالمه

چیکار کنم این مامان بابام باور کنن کور نمیشم الان اومده میگه فردا عینک میگیرم واست خب من‌عینک نمیخام😭با عینک‌برم عروسی؟بدون عینکم که کورم

من چند ساله لنز طبی گاهی اوقات می ذارم و چیزیم نشده.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

وای ت روخدا اینو هیجا نگو این حرف ها چیه مگه قراره مغزت متلاشی شه و چشات از حدقه بزنه بیرون🤣🤣🤣🤣� ...

۲۰ 

بخدا خودمم‌باورم‌نمیشه که اینو میگن اصلا نمیدونم اون چشم پزشکه بر چه اساس اینو گفته اومدم‌مطمئن شم یه بغضی تو گلومه🥲

چیکار کنم این مامان بابام باور کنن کور نمیشم الان اومده میگه فردا عینک میگیرم واست خب من‌عینک نمیخام ...

ببرشون دکتر دکتر خیالشون رو راحت کنه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من سه چهار سال استفاده میکردم. الانم ی ساله چون دوتا بچه کوچیک دارم و مث قبل وقت ندارم بهداشت لنز و ...

ببخشید شما قبل زایمان چشماتون ضعیف بود؟بعد زایمان سریع  ضعیفتر شد؟

۲۰ بخدا خودمم‌باورم‌نمیشه که اینو میگن اصلا نمیدونم اون چشم پزشکه بر چه اساس اینو گفته اومدم‌مطمئن ش ...

هیج چشم پزشکی اینو نمیگه عزیزم

هیچکیییی

اونم طبی که بهداشتی و باید سفارش داد و گرونه

پدرتون بهونه کردن

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�