2777
2789
عنوان

دلم برای گربم تنگ شده

73 بازدید | 15 پست

چند شب پیش باهاش دعوام شد الان دلم براش تنگ شده البته فرداش کلی باهاش بازی کردم و بوسش کردم ولی بازم دلم گرفته

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کجاس مگ من چنتا کوچولو دارم

یکیشو بدهههه من 😍😍😍

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

عکس ازش داری؟چجوری با گربه دعوات شده؟

شب بود داشت اذیت میکرد ، بهش گفتم برو بخواب دیگه ع بی تربیت ، اونم پرید تو صورتم منو زد منم دعواش کردم

بیا ببر

کجایی

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

سیستان شماچی

اوه من شهرکردم خیلی دوریم

والا دل منم گرفت،همینجوریش هم امروز داغون بودم بی دلیل اینم خوندم حالم بده

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

عکس ازش داری؟چجوری با گربه دعوات شده؟

من فکر میکردم فقط خودم با گربم دعوام میشه

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

من فکر میکردم فقط خودم با گربم دعوام میشه

😂😂😂😂😂 قبول داری خیلی دوست داشتنی و در عین حال وحشی و قلدرن؟ ینی میزنن با تمام قدرت ادمو ولی بازم دوسشون داریم و دلمون پر میکشه براشون

😂😂😂😂😂 قبول داری خیلی دوست داشتنی و در عین حال وحشی و قلدرن؟ ینی میزنن با تمام قدرت ادمو ولی باز ...

اهوم

وای من فکر کردم گربت خدایی نکرده دیرازجونش چیزی شده حالم خیلی بد بود الان دیدم نوشتی خونه مامانته،آخيش خدایاشکرت،گربه من پیشم خوابه

این خیلی منو زده،باورت نمیشه چقدر بارها محکم گازم گرفته و فکشو قفل کرده و با زدن من هم جدا نشده،لابد میگی چقدر بدجنسم زدمش،ولی مجبور بودم استخونم صدا میداد،بعد ۵ دقیقه تونستیم آرواره هاشو از دستم بکشیم بیرون🥲😂