2777
2789

خیلی اضطراب دارم ، فردا قراره برم امتحان نهایی بدم دوست ندارم همکلاسیامو ببنیم اصلا و تو حیاط وایستم با همشون قهرم ، میترسم دیر برم سرجلسه رام ندن از ی طرفم تو ماشین میدونم قراره دلپیچه و تپش قلب بگیرم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم واقعا خودمو بدونم نگه دارم خیلی استرسیم😭

آروم باش قربونت برم. از پس امتحانت بر میای مطمئن باش. الان هم اگه آلرژی نداری دمنوش بابونه درست کن بخور آرومت میکنه برای دلپیچه صبحت هم اگه خیلی اذیتت کرد یدونه هیوسین قبل رفتن بخور البته اگه بهش حساسیت دارویی نداری. 

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

آروم باش قربونت برم. از پس امتحانت بر میای مطمئن باش. الان هم اگه آلرژی نداری دمنوش بابونه درست کن ب ...

وای عاشقتم ممنونم چقدر حس خوب دادی حتما انجام میدم دعاکن زنده بیام کسیم نبینم😭😂🩷