2777
2789

سلام دوستان 

بیاین از بدی ها و خوبی های شوهرتون بگید بلکه به زندگی امیدوار بشیم یا بفهمیم چکار کنیم هم خوبی هم بدی های شوهراتون بگید بلکه  آستانه صبر هر کسی رو بدونیم 

حتی اگه کسی راهکار داره برا هر رفتار بد همسرش ،ک جواب گرفته تا دوستان ازش استفاده کنند از راهکار برا رفع اخلاق و رفتار بدش.

لطفاً همدیگه رو مسخره نکنید توهین نکنید پیشاپیش از همتون ممنونم 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

ازبدیهابگیم اینقدرزیاده دیگه اصلاامیدوارنمیشید

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق خوبش: از من صبور تره ، تن صداش و دوست دارم چون بهم آرامش میده ، به موقع شوخ به موقع جدیه، آدم سالمیه ، هوا مو داره خدایی یه ذره درد بکشم حالش خراب میشه 

اخلاق بدش: گشنه باشه هیچکسو نمی‌شناسه😂😂🤣🤣🤣🤣حتی منو

نه آمارشو دارم مگر اینکه پنهانی می‌کنه و خیلی زرنگه ک من نتونستم بفهمم خودشیفته ینی چطوری ؟

یعنی منم منم زیاد ،یعنی تو لیاقت منو نداری یعنی خودبرتر بین بودن ،خودخواه بودن ..

حرفاش سنگینه واسم

خیلی دوسش داشتم عاشقش بودم فکر میکردم بهترینه 

اما همش گریه و دعوا...

همیشه من سکوت میکنم تا حالا به هیچکس هم نگفتم که راه حل بهم بده حتی مامان بابام از حالم خبر ندارن 

چیزی نگفتم چون💔

از من به شما مجرد ها نصیحت تا 30 سالگی ازدواج نکنید