2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت از گناهان بزرگی هست که به صورت معنوی الان شما گناه کردید و حق عده ای که خونده بودند و خسته بودند و وقت استراحت  بود اومدن اینجا رو ضایع کردید پس همین الان توبه کنید از ته دلتون خدا قطعا توبه شما رو می‌پذیرد با توجه به سنت سبقت رحمت بر غضب و دیگر گناه رو تکرار نکنید تا کمال توبه رو به آورده باشید و به تجلیه برسید.

قضاوت از گناهان بزرگی هست که به صورت معنوی الان شما گناه کردید و حق عده ای که خونده بودند و خسته بود ...

ببخشید ولی تو تاپیکی ک ب شما مربوط نیست دخالت نکنید 

بعدم بدونین موضوع چیهبعد دخالت کنید که الان موجب دل شکستن نشین 

بچه گفته بودن نمیتونیم بخونیم منم سوال پرسیدم 

قضاوت از گناهان بزرگی هست که به صورت معنوی الان شما گناه کردید و حق عده ای که خونده بودند و خسته بود ...

چقدر عجیب

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

برنامه ریزی کن اینهمه تلاش کردی زحمت کشیدی نزار تلف شه منم میدونم گذروندم این روزارو آدم نامید میشه ...

چقدر مهربونی که اینجوری به فکر ماها هستی عزیزم

جون گرفتم برم بخونم ادامش و 

خدا خیزت بده دختر گل

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ببخشید ولی تو تاپیکی ک ب شما مربوط نیست دخالت نکنید بعدم بدونین موضوع چیهبعد دخالت کنید که الان موجب ...

عزیزممم شوخی کردم.

این محتوای دینی دوازدهمههه 

خخخ 

خواستم از میزان چرت بودنش بگم.

الان بچه هایی ک دوازدهمن می‌فهمن چی میگم