2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر یه پیام قدیمی قهر کرده

1478 بازدید | 23 پست

داشتم با شوهرم جلوی چشمش تو اینستا می‌گشتم و بهش پستای خنده‌دار نشون میدادم، خواستم یه پست رو براش بفرستم دیدم یه اکانت پسر اومده بالا خودم تعجب کردم رفتم نشونش بدم که من با این یارو حرفی ندارم رفتم تو چتش دیدم به هایلایت یه هفته پیشم ری‌اکشن لایک نشون داده، من از همون یه هفته قبلش هیچ استوری‌ای نذاشته بودم

حالا ازینش که خوشم نیومد و میخواستم همونجا بلاک و آنبلاکش کنم

ولی یه پیام بود واسه ۴ سال و نیم پیش که من اون موقع اصن با شوهرم نبودم و نمی‌شناختمش. یارو در ریپلای به استوری پیام داده بود خوشگل شدید. اصلاااا اینو یادم نبود. منم اون موقع پیامشو لایک کرده بودم و جواب نداده بودم

این یارو هم‌دانشگاهی سال بالاییمون بود و من اصلا تا حالا از نزدیک و حضوری ندیده بودمش چون اون موقع دانشگاه مجازی بود

استوری‌ای هم که ریپلای کرده بود و اون حرفو بهش زده بود عکس معمولی خودم و دوستم بود که با هم رفته بودیم بیرون و با لباسای بیرون و مناسب بود همین

حالا شوهرم از بعد دیدن اون قهر کرده

الان از سر کار برگشته اصلا سلامم نداد چنااان قیااافه میگیره که انگار ببخشید من خرابم و بهش انداختنم

یه جوری ناراحته انگار خدایی نکرده عزیزش مرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم

فقط خیلی عذرخواهی نکن فکر کنه واقعا خبری بوده

خیلی جدی بگو

عکس نامتعارف نبوده

لحن هم دوستانه نبوده

من واسه ۵سال پیش واسه کسی که ندیدم نباید مواخذه بشم

خودتو جمع کن

البته تو هم بودی همینجوری میشدی هاااا

یادم نبود آخه واقعا چیز خااصی نبود که

اره خب باهاش صحبت کن فقط یکبار و براش توضیح بده ک اصلا چیز خاصی نبوده وگرنه حذف میکردم ک تو نبینی ولی اگ قبول نکرد تو برو تو قیافه طلبکارباش تو ناراحت باش

چی بگمفقط خیلی عذرخواهی نکن فکر کنه واقعا خبری بودهخیلی جدی بگوعکس نامتعارف نبودهلحن هم دوستانه نبود ...

وای اصن یه جوری فیلم بازی میکنی که بخدا خنده‌ام می‌گیره حس میکنه وسط فیلم هندیه و اینم بالی‌خانه، صحنه دراماتیکه و یه موزیک شکست عشقی پلی شده و چشم‌غره‌هاش رو اسلوموشن داره ضبط میشه😂😂😂😂😂😂😂 کاش میشد فیلمشو بگیرم ببینین با هم بخندیم

هر چی بهش بگم بدتر میکنه، این آدم بشو نیست

من بدبخت هیچ وقت اینجوری غیرمنطقی نبودم، ماشالله شوهرم بعد عقد هم کل دخترای دانشگاهو زیر نظر داشت و همشونو همچنان فالو کرده بود، آمار همشونو هم مداوم داشت به‌صورت فعال استوریاشونو چک میکرد

منم چند باری بهش گفتم دیگه الان ازدواج کردی مثل قبلاً که نیست، واسه چی هنوز اینا رو دنبال میکنی؟ 

چند باری سر همین حرفم قهر کرد و دعوا راه انداخت منم دیگه گیر ندادم تا خودش فهمید و اونا رو آنفالو کرد

قبلا چیزای بدتر ازین از شوهرم دیدم و اینجوری مسخره‌بازی در نیاوردم، وقتی تو رابطه بودیم واسه یه دختره قلب فرستاده بود، وقتی من حاضر و آماده منتظرش نشسته بودم که طبق قرار قبلی بریم دوتایی بیرون آقا تو ماشین اون دختره نشسته بود که برسونتش به جایی که ماشین من پارکه که با اون ماشین بیاد دنبال من بدبخت!!!

ولی جرئت ندارم اینا رو بگم که، چون چنااااان شری به پا میکنه چنان کولی‌ بازی‌ای در میاره کههه واااای من کااااری نکردم تو به من اعتماد نداری من ازون آدماش نیستم، سر همین کتکمم زده

واقعیت منم بودم تو گوشی شوهرم میدیدم ناراحت میشدم 😅موندم لون پیامارو چرا پاک نمی‌کنید 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

خودت رو بذار جای شوهرت. ناراحت نمیشدی؟

نه قبلا بدترشو ازش دیدم

ماشالله شوهرم بعد عقد هم کل دخترای دانشگاهو زیر نظر داشت و همشونو همچنان فالو کرده بود، آمار همشونو هم مداوم داشت به‌صورت فعال استوریاشونو چک میکرد

منم چند باری بهش گفتم دیگه الان ازدواج کردی مثل قبلاً که نیست، واسه چی هنوز اینا رو دنبال میکنی؟ 

چند باری سر همین حرفم قهر کرد و دعوا راه انداخت منم دیگه گیر ندادم تا خودش فهمید و اونا رو آنفالو کرد

قبلا چیزای بدتر ازین از شوهرم دیدم و اینجوری مسخره‌بازی در نیاوردم، وقتی تو رابطه بودیم واسه یه دختره قلب فرستاده بود، وقتی من حاضر و آماده منتظرش نشسته بودم که طبق قرار قبلی بریم دوتایی بیرون آقا تو ماشین اون دختره نشسته بود که برسونتش به جایی که ماشین من پارکه که با اون ماشین بیاد دنبال من بدبخت!!!

ولی جرئت ندارم اینا رو بگم که، چون چنااااان شری به پا میکنه چنان کولی‌ بازی‌ای در میاره کههه واااای من کااااری نکردم تو به من اعتماد نداری من ازون آدماش نیستم، سر همین کتکمم زده