2777
2789

من هر شش ماه یبار پریود میشم اصن احتمال بارداری نمیدادم من همینطور رفتم رو پشت بوم 

بخدا قسم زن همسایه بهم گفت شبیه حامله ها شدی رفتم بی بی چک زدم مثبت بود 

خدااای من مگه میشه معجزه بود 

گریه استرس شادی

به شوهرم گفتم از شوک ساکت شده بود از قدرت شادی و ناباوری لال شده بود 

رفتم دکتر گفت بتات ۲۹۰و بارداری بهم گفت برو دو هفته دیگه بیا سونوت کنم الان احتمالا سه هفته ای 

شوهرم برام پسته و کلی چیز میز خرید نازم میکرد اسم انتخاب کرد

دو روز بعدش لباس زیرم قرمز شد و سقط کردم 

لامصب اگه بی بی چک نزده بودم فک میکردم پریود شدم غصه هم نمیخوردم

الان داغونم چرا خدا بهم فهموند که باردارم و بعد برام نگهش نداشت اخع چرااا من که هیچ علائمی نداشتم که خودم بفهمم اگه زن همسایه بهم نمیگفت 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوشحال شدم تا رسیدم به اخرش لبخندم رفت 

سقط ماه های اول بی دلیل نیست بدن هوشمنده یه چیزی بوده مثلا مشکل اسپرم که سقط شده .. 

ان شاءالله همین امسال خدا جاشو براتون پر میکنه با نی نی سالم و صالح و خوشگل دیگه ای عزیزم ♥️🤲🏻🥲

الهی عزیزم 

واسه منم سه بار پیش اومده 

همون اول تاپیک که داشتی میگفتی به آخر نرسیده بودم تو دلم گفتم دل خوش نکن که آخرشو خوندم 

واسه همین تا 4 ماهگی پسرم به هیچ کسی نگفتم باردارم . با شوهرم هم زیاد دلمون خوش نبود ک بمونه