2777
2789

سلام لطفا هرکس از نگهداریش چیزی میدونه راهنماییم کنه 😍چکار کنم خراب نشه و سبز بمونه برام🥺

ممنونم ازتون🙏❤️

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

چه نازه 

یجا بزار نور غیر مستقیم بخوره بهش💗 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

آب زیاد نده با دستت برخوردی داشت حتما بشور سمیه نور مستقیم نبینه

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون حضرت جناب دیفن باخیا یا گیاه اشک مادر هستن

بزارش جایی که نور غیر مستقیم بهش بخوره.هفته ای یبار هم بهش آب بده

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

سمی!!!!!!! ممنون ک گفتی نور زیاد نمیخاد؟

نه حالا اونجور سمی

ولی بهش گیاه اشک مادر هم‌میگن

میدونی چرا؟

چون پیش اومده بچه ها ازش خوردن و ملدن🫠

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

نه حالا اونجور سمیولی بهش گیاه اشک مادر هم‌میگنمیدونی چرا؟چون پیش اومده بچه ها ازش خوردن و ملدن🫠

ای وای من دخترم ۴ سالشه ،نزارم بره سمتش پس🫤

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

فقط اگه بچه داری به شدت بترسونیش که ازش نخوره،دست زدن بعیده مشکلی پیش بیاره

منم ازش دوتا دارم

سمی!!!!!!! ممنون ک گفتی نور زیاد نمیخاد؟

اره سمیه اون شیره ای که داره مخصوصا نه خرابش میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ای وای من دخترم ۴ سالشه ،نزارم بره سمتش پس🫤

نگران نباش فقط احتیاط کن

خیلی ها ازش دارن

مرسی گلم😘

قربونت❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40