2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

101 بازدید | 16 پست

۵ ماهه اقدام میکنم ولی نمیشه ماه دوم اقدام چند روزی عقب انداختم  ماه پیش ۷ روز جلو انداختم این ماهم ۴ روز جلو انداختم آزمایش دادم گفت همه چی اوکیه سونو گرفت گف وضعیت رحمت خوبه ولی یکم تنبلی داری توروخدا بگید چیکار کنم شوهرم عاشق بچس

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....

😭💔

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماهم مثل منی

عا

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

من زندگیمم از هم پاشیده

دلم خیلی گرفته حس ناامیدی دارم شدید

تازه ۵ ماهه اقدامی پس اونایی که سالهاست منتظرن چی بگم

شما تا یکسال طبیعیه 

ان شاءالله زودتر حامله میشی🤲

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
تازه ۵ ماهه اقدامی پس اونایی که سالهاست منتظرن چی بگمشما تا یکسال طبیعیه ان شاءالله زودتر حامله میشی ...

شما راهکاری ندارید که زودتر جواب بده 🥲🥲🥲شوهرم غصش میشه هروقت میگم که پریود شدم و باز نشد

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....
چند وقته اقدامی؟؟من واسه بچه اولم هست میگم نکنه کلا باردار نشم🥲🥲

دوسالی میشخ

منم تنبلی شدید تخمدان داشتم 

شوهرمم ضعیف بود شش ماه زیر نظر پزشک بودم باردار شدم 

الان بعد شش سال دوباره رفتم زیر نظر پزشک 

خودم دیگه تنبلی ندارم 

ولی شوهرم یکم ضعیفه 

این ماه دو روز عقب انداختم نمی‌دونم باردارم یا نیستم 

شما راهکاری ندارید که زودتر جواب بده 🥲🥲🥲شوهرم غصش میشه هروقت میگم که پریود شدم و باز نشد

نه گلم 

من خودم یکی از اونایی هستم که سالهاست منتظرم 😔

ان شاءالله همه طعم مادر و پدر شدن رو بچشن 🤲🌹

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
دارو و دکتر چی رفتید؟

همه چی مشکلی نداریم ولی بار نمیشیم