2777
2789

شوهرم اعتیاد به مواد صنعتی داره و افراط داره تو مصرفش مثلا از ساعت ۹ صبح میره تا دو سه شب و این بین مشکلاتی هم بوجود میاره من تصمیم گرفتم دوباره بفرستمش کمپ اجباری بنظرتون خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این درسته ولی گاهی باید از این منجلاب کشیدشون بیرون این آخه عادی نیست مصرفش حتی میشه دو سه روز خو ...

اول باهاشون صحبت کنید

از مشاور کمک بخواهید

به شیوه خودت زندگی کن اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنند  
اول باهاشون صحبت کنید از مشاور کمک بخواهید

خیلی صحبت کردم با ملایمت با تندی با قهر با محبت فایده نداره مشاوره نمیاد قیافش داغون شده تو خونه پسرم دید زرورق و فندک دستش خودم زیر فرش پیدا کردم بازم انکار میکنه میره خونه نمیاد اصلا 

خیلی صحبت کردم با ملایمت با تندی با قهر با محبت فایده نداره مشاوره نمیاد قیافش داغون شده تو خونه پسر ...

شرایطت سخته عزیزم

من کسی رو میشناسم که ۱۰سال ترامادول استفاده

کرده

اما تونسته ترک کنه

امیدتو از دست نده

میتونی با چنتا کمپ صحبت کنی اونا راهکارهای خوبی میدن

خیلی سخته سختتر هم اینه که اطرافیان زن رو مقصر میدونن حرفهای مادرش خیلی دلمو شکسته 

چقدر بد:-\

سعی کن بی تفاوت باشی:'(

شرایطت سخته عزیزم من کسی رو میشناسم که ۱۰سال ترامادول استفاده کرده اما تونسته ترک کنه امیدتو از ...

خب میگن طرف باید یا اراده کنه که من ایشون رو میشناسم تنها چیزی که نداره هدف و اراده و مسئولیت پذیریه ،،ترک با قرص و شربت قبول ندارن  

اخيرا يه ويدئو جالب ديدم. براتون تعريف ميكنم شايد به دردتون خورد. 

سالها پيش ازمايش جالبي رو بر روي موشها انجام دادند. يك سمت مايع مواد مخدر و يك سمت اب. موشها هر بار مايع اغشته به مواد مخدر رو مصرف كردند. محققان به اين نتيجه رسيدند كه ادمها وقتي به اعتياد مبتلا بشند، نميتونند ازش بگذرند.

سالها بعد ازمايش جديدي رو انجام دادند و اين بار، موشها به پنير و غذا و موش ماده و اب و مواد مخدر دسترسي داشتند. اين بار موشها هيچ وقت به سمت مواد مخدر نرفتند.

محققان انسانهايي رو كه با وجود مصرف مواد مخدر، ديگه به سمتش نرفته بودند، بررسي كردند و متوجه شدند كه وقتي ادمها چيزي دارند كه به عشقش ميخواهند هوشيار باشند، معتاد نميشند. مصرف كنندگان نوشيدني هاي الكلي، چون شغلي دارند كه دوستش دارند، معتاد نميشند تا هر روز بتونند برند سر كار.

همه چي از انگيزه شروع ميشه.پدري كه ميخواهد بزرگ شدن بچه اش رو از دست نده، دوست داره سريال مورد علاقه اش رو ببينه و بدونه اخرش چي شد و ………

همسر شما بايد بجنگه. بستري اش كنيد تا مواد از مغزش پاك شند ولي روزهاي بعد پاك شدن، مهمتره

اميدوارم مشكلتان حل شه