2777
2789

من متاهلم دوتا بچه دارم فقط ی دوست 15ساله دارم ک سه تا بچه داره ب قول معروف نمیتونه جُم بخوره و اصلا نمیتونه بیاد بریم بیرون منم خیلیییی افسردگی گرفتم بعد زایمانم زووورکی میخوام خودمو بندازم بیرون شاید حالم بهتر شه بچم ده ماهشه همش گریه میکنه گریع هاش رو اعصابمه محجبه هستم ی گروه ترییت فرزند شرکت کردم ی متاهل پیدا شد محجبه بچه نداره همشهری در اومدیم خلاصه چند باری رفتیم بیرون اونم غریبه اینجا و هیچ دوستی نداره

بقیش پست بعد

خلاصه یجورایی انگار رفیق بیرون رفتنمه و پایه بیرون هروقت دلم میگیره بهش میگم بریم بیرون بیشتر وقتا میاد ولی مامانم خیلییی منو میترسونه هی میگ این غریبس فلانه نمیشناسیش باهاش نرو یدفعه با شوهرش میریزن سرت ماشینت بدزدن حالا ی وراید پکیده داریم ولی بالاخره ماشینه یا بچتو بدزدن یا چمیدونم یکاری سرت بیارن یا.....

میشه یکم راهنماییم و نصیحتم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه یجورایی انگار رفیق بیرون رفتنمه و پایه بیرون هروقت دلم میگیره بهش میگم بریم بیرون بیشتر وقتا م ...

😐😐😐😐ولا با حرفای مادرت منم ترسیدم 

اشتباه کردی 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

یا خدااا این همه بد بینی برای چیه

باید احتیاط کنی همه راز هاتو بهش نگو و... ولی نگران نباش آدما واقعا زامبی نیستن

بعد یه سوال. دوستت ۱۵ سالشه سه تا بچه داره😑

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بقول خودت یه پراید داری ، اگه بخواد اینهمه نقشه بریزه و شوهرشم وارد ماجرا کنه که نمیاد برای پراید وقت بزاره ، یه آدم پول دار پیدا می‌کنه که از نظر مالی براش منفعت داشته باشه ، بلا هم که سرت چطوری میخواد بیاره ؟ مگه باهاش میری خونش یا یه جای خفن ؟

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن