2777
2789
عنوان

به پدر شوهرم رک گفتم جشن عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه بین دختر و پسرش فرق گذاشت دامادش انقد میبره بالا تحویل میگیره

عزیزممم من فکر کردم میگین من همسر پسرش هستم و...اره خب این دیگه حق دارین

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

خب منم منظورم همون برادرشوهرتون ک نیومد بعدا باهاش ارتباط تونستین بگیرید؟؟ حقیقتا ناراحت نشدین؟

واقعا ناراحت شدم چون قصدشون بی اعتبار کردن همسرم بود به من آسیبی نرسوند

ولی هیچی نگفتم 

و خانواده همسرم خودشون حساب جاری و برادر همسرم رو رسیدن

با اینکه پاگشا هم نکردن همون سال  دعوتشون کردم برای تولد همسرم و هر بار مهمونی بدم دعوت میکنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

چرا فکر میکنید نرفتن شما خیلی براشون مهمه!زنداداش عروس نباشه جشن برگزار نمیشه؟!!

زنداداش،برادرزاده و برادر ، خاله بزرگه ، یه دونه عمو بزرگش  ،و یدونه دایی که داره نمیرن بس که بی ادبه

واقعا ناراحت شدم چون قصدشون بی اعتبار کردن همسرم بود به من آسیبی نرسوندولی هیچی نگفتم و خانواده همسر ...

چه خانوم باگذشتی هستین ک فراموش کردین کشش ندادین...

من بودم بهونه میکردم برای قطع رابطه 😁 

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

اسی تاپیکتو خوندم علت نرفتنت بیشتر حسادت به اون دختره وگرنه که اون پدره و شاید دلش نخواد به بچش ماشین و پول بده منم دخترم بابام برای داداشم بهترین زندکی فراهم کرد اما من هنوز جهار هم ندارم

اسی تاپیکتو خوندم علت نرفتنت بیشتر حسادت به اون دختره وگرنه که اون پدره و شاید دلش نخواد به بچش ماشی ...

نه به خدا حسادت ندارم ، وقتی بهم بی ادبی کرد وقتی مثه غریبه هاس چرا برم خوش باشن همیشه

چه خانوم باگذشتی هستین ک فراموش کردین کشش ندادین...من بودم بهونه میکردم برای قطع رابطه 😁

فراموش نکردم

فقط دیدم قطع رابطه باعث میشه اعتبارم کم بشه و انرژی سر چیزی بذارم که ارزش نداره 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...