2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساختار قدیمی و فرهنگی متوسط به بالا. البته جمعیت پیرش خیلی بیشتر از جوانشه.

نسبت به سلسبیل و جیحون و اطرافش چجور جاییه 

خونمون الان شرق تهرانه به دلایلی میخوایم بریم غرب محله هاش. نمیشناسم 

نسبت به سلسبیل و جیحون و اطرافش چجور جاییه خونمون الان شرق تهرانه به دلایلی میخوایم بریم غرب محله ها ...

یه مقدار پایینتره سطحش ولی در کل همش یکیه.

من چند ساله کارون قصر دشتم ولی خوشم نیومد و نتونستم با شلوغیش کنار بیام . لامصب یه پارک نیس همش مغازه داغون.

بازم سلیقه ایه .بیا یه چرخ بزن تو محل یه کم دستت میاد که خوشت میاد یا نه.

یه همسایمونم از شرق (خیابون دماوند) اومده اینجا. میگه شرقو بیشتر دوس داشتم. شاید وابستگی و عادت باعث شده اینطور بگه

یه مقدار پایینتره سطحش ولی در کل همش یکیه.من چند ساله کارون قصر دشتم ولی خوشم نیومد و نتونستم با شلو ...

اره خودمم از خلوتی اینجا خوشم میاد 

از یه نظر کوچه ها پهن تره هم ساکت تره 

برای همین برام سوال بود مناطقش چطوره 

اره خودمم از خلوتی اینجا خوشم میاد از یه نظر کوچه ها پهن تره هم ساکت تره برای همین برام سوال بود منا ...

کوچه خیابونا که تنگ و باریک . گاهی بوی فاضلاب اذیت کنندس. بیشتر مغازه ها ۷ نسل گشته رسیده به وراث بدون اینکه نوسازی و آبدیت بشن. راستش گاهی خجالت می کشم از محل زندگیم. در تلاشم برم سمت بیمه یا چیتگر اگه خدا بخواد