2777
2789
عنوان

گدایی و تکدی گری

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 53 پست

😐گداعه چه پروئه ، اصلا شاید نون برا خودش نبود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

به نکته ی ضخیمی اشاره کردی .مچ گیری خوبی بود

مگه میشه هزار تومنی هنوز نباشه!!!

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمک با سورع کوثر بخون

کار از نمک گذشته واسه این بنده خدا 

بعضیا چقد بی درک هستن😤

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

مثلا کارآگاه بازی در آورد مچ بگیره😂😐

اره دقیقا 😏

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

نمک با سورع کوثر بخون

یعنی همزمان که دارم نمک میریزم سوره کوثر رو بخونم ؟ بعد اگر در حد چند تا دونه باشه که نفهمند هم جواب میده 

به خدا خسته شدم پنج ماهه که مهمون دارم، شیش ماهه مامانم فوت شده ، اصلا دیگه کشش ندارم

مگه میشه هزار تومنی هنوز نباشه!!!

من که ندیدم  چون کاربردی هم نداره .هیجی نیست که هزار باشه .

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

یعنی همزمان که دارم نمک میریزم سوره کوثر رو بخونم ؟ بعد اگر در حد چند تا دونه باشه که نفهمند هم جواب ...

سیسی دوتا دونه نمک آخه؟ دوتا دونه که نه لازمم نیس حتما تو کفش بریزی ی نصف مشت نمک بردار ۱۰ بار کوثر بخون بریز جایی که کفشاشون هست داخل کفش نریز

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
خیلی بی درکه، اصلا تو کار خونه هم کمک نمیده، تو خرج هم همین طور

از یه نفرسوم کمک بگیر بیان پرتشون کنند بیرون و مستقیم بهشون بگند دارن مزاحمت ایجادمیکنند .چه خبره اخه ۵ ماااااه اونم تواین گرونی 

حرصم گرفت بخداااا 😤

سیسی دوتا دونه نمک آخه؟ دوتا دونه که نه لازمم نیس حتما تو کفش بریزی ی نصف مشت نمک بردار ۱۰ بار کوثر ...

آها ، آخه میترسم بریزم تو کفششون بفهمن😁 به خدا از شدت فشاری که رومه هفته پیش خودکشی کردم کارم به بیمارستان کشید ولی بازم به روی خودشون نمیارن که برن