2777
2789
عنوان

گدایی و تکدی گری

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون زنی که نون داشت ازین گدا، گداتر بوده

ضرب المثلی هست که میگه:  گدا به گدا،  رحمت به خدا

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اره من چهار تا دارم ازش😂😐

اره منم دارم 

تازه اسکناس ۵۰ تومنی هم دارم 😂

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

خانومه نون نداد بهش و گداعه وقتی میخواست پیاده بشه .اسکناس هزار تومنی رو پرت کرد سمت اون زنه و پیاده ...

دلش اومد نون نداد بهش؟واای من بودم دیگه اون نونه از گلوم پایین نمیرفت

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اون زنی که نون داشت ازین گدا، گداتر بودهضرب المثلی هست که میگه: گدا به گدا، رحمت به خدا

اره واقعا 

اونجا چندنفر همین حرف و زیر لب به اون زنی که نون دستش بود گفتن 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

خب گدا یعنی چی؟

عزیزم بنا بر این نیست چون نیازمنده و هم سطح با بقیه افراد جامعه نیست ارزشی براش قاعل نبود بالاخره اونم مثل ماها انسانه انسان 

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
دلش اومد نون نداد بهش؟واای من بودم دیگه اون نونه از گلوم پایین نمیرفت

واقعااا 

منم تو تعجب بودم از رفتار اون خانوم 

کار گدا عه منطقی تربود تا اون خانومه دمش گرم