2777
2789
عنوان

گدایی و تکدی گری

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 53 پست
از یه نفرسوم کمک بگیر بیان پرتشون کنند بیرون و مستقیم بهشون بگند دارن مزاحمت ایجادمیکنند .چه خبره اخ ...

بچشون سرطان داره اومدن برای درمانش، منتها به نظرم دیگه وقتشه خودشون یه جایی کرایه کنند چون حالا حالا ها تهران کار دارن، من خودم پنج سال مادرم رو که فلج بود نگهداری کردم الان اون شیش ماهه که فوت کرده و پنج ماهه یه مریض دیگه تو جانشینش شده. 

مریض شدم از فشار زیاد حتی خودکشی هم کردم هفته پیش ولی متاسفانه راحت نشدم. دانشجوی دکترا هم هستم، فشار درسیمم زیاده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان ربطی به موضوع نداره ولی اگر نمک بریزم تو کفش مهمونی که پنج ماهه خونمه، می‌ره ؟!

قربونت برم اون از نمکه توی کفش رد کرده باید با سنگ نمک بزنی تو سرش تا بره 

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
خب هر کس اندازه ای که بخواد کمک میکنه

درسته ولی اگه میخواد کمک کنه  معقولانه‌ و آبرومندانه کمک کنه یا اصلا کمک نکنه و ارزش آدمی رو زیر سوال نبره

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
بچشون سرطان داره اومدن برای درمانش، منتها به نظرم دیگه وقتشه خودشون یه جایی کرایه کنند چون حالا حالا ...

ای باابااا 

فکرکنم یه سری خیر هستن که به بعضیها که راهشون دوره و مریض تو بیمارستان دارند جا میدن .البته دقیق اطلاعات وشماره تماس ندارم بتونم کمکت کنم میتونی سرچ کنی یا از اطلاعات و نگهبانی اون بیمارستان بپرسی شاید چیزی بدونن بتونن راهنماییت کنن

خدا بیمارشونو شفا بده 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بچشون سرطان داره اومدن برای درمانش، منتها به نظرم دیگه وقتشه خودشون یه جایی کرایه کنند چون حالا حالا ...

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین