2777
2789
عنوان

چطوری با مجرد بودن کنار میایید

941 بازدید | 90 پست

چطوری با این موضوع که ازدواج قسمت شما نیست کنار میاید؟

من هر موقع کسی تو فامیل داره ازدواج می کنه حالم بد میشه

الان یکی از اقوام داره ازدواج می کنه یه دختر زیبا و‌مهربون با یه پسر خوش قیافه،از ته دل آرزو می کنم خوشبخت بشن

ولی حالم خیلی بده چطوری با این موضوع کنار بیام که من هیچ وقت نمیتونم ازدواج کنم

من ۳۸ سالم هست باورتون میشه تا حالا یه دونه خواستگار هم نداشتم حتی کسی من رو معرفی هم نمی کنه

با خودم میگم خدایا دیگه زندگی برای من بسه یه جوری خودت تمومش کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دیگ ازدواج سنتی کم پیش میاد اکثرا با دوستی ازدواج میکنن احتمالا شما دختر سر سنگین و سر ب زیری بودی ک موقعیتش پیش نیومد

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

عشق زندگی. رو بکن بابا

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

خوشکلی؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

عمل زیبایی انجام بده برو تو کافه های گرون قیمت بشین از بین مردا اونی که اهل ازدواجه رو انتخاب کن

باید زیاد تو اجتماع باشی مثلا تو مسجدا بسیج کافه رستورانا 

بعدم از بینشون ازدواجی رو پیدا کنی

چطوری هست ؟

اطلاعاتتو میدی سیستم یا آقایون مرد بهتون درخواست وساطتت میدن خیلی امنه واسه استان قدسه برای خانم ها و آقایون مذهبی خیلی خوبه چون اونجا اینطور افراد هستن برای ازدواج سنتی خوبه

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

پسرا میگن با دوس دختر خودمون ازدواج نکنیم بریم با دوس دختر بقیه؟ینی میخام بگم با یکی باش 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم دیگ ازدواج سنتی کم پیش میاد اکثرا با دوستی ازدواج میکنن احتمالا شما دختر سر سنگین و سر ب زیری ...

اخه دوستی هم چه جوری اعتماد کنی ؟

من همکارم اومد جلو اما غیر مستقیم قصدش سرگرمی بود منم پا میدادم تهش مشخص نمیشد درسته ؟