2777
2789

همسرم فهمید عصبانی شد دعوا راه انداخت میگه برای چی لباس این واون قرض میگیری مگه خودت لباس نداری لباسای من اندازه م نشدن بهش گفتم اگه بهت میگفتم برام میخریدی میگه نه معلومه نمیخرم وقتی داری درحالیکه هم سایزشون بهم کوچیک شدن هم تکراری چجوری قانعش کنم که دعوامون بالاتر نره اعصابمو خورد کرد

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

قبول کن کارت اشتباه بوده 

مگه لباس هم قرض میکنن! فقط خودت و همسرت رو پیش دوستت کوچیک کردی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیش نگیر هرچی گفت بگو باشه تو راست میگی

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

لباسایی که کوچیک شده چرا نگه داشتی؟ بریز بره تا ببینه نداری 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

نکشه خودشو،هم خدا رو میخواد هم خرما😐

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

بدون دعوا و بحث بگو اگه لباس مناسب داشته باشم از کسی قرض نمیگیرم، برام بخر وقتی لازم و واجبه تا از ک ...

میگه نمیخرم چون تو کمد لباس داری توقع داره هر ی دست لباسو هزار بار بپوشم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

قبول کن کارت اشتباه بوده مگه لباس هم قرض میکنن! فقط خودت و همسرت رو پیش دوستت کوچیک کردی

چه اشکال داره؟،من به دوست صمیمیم کفش مجلسی دادم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بگو بهش نمیدونم بین پسرا چجوریه ولی دخترا لباسای همو گاهی در سه شرایطی قرض میگیرن میپوشن بعدم صحیح و سالم پس میدن این تو روابط دخترونه جای سوال نداره انقد تو ماسئل شخصی دخترا ورود پیدا نکن 😁

همه مردابا لباس خریدن خانومامشکل دارن

شوهرم حتی برای خودشم نمیخره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

چه اشکال داره؟،من به دوست صمیمیم کفش مجلسی دادم

دوستم اونجور آدمی نیست دختر خوبیه شوهرم ازش خوشش نمیاد مهلت نداد حرف بزنم هرچی از دهنش دراومد گفت

میگه نمیخرم چون تو کمد لباس داری توقع داره هر ی دست لباسو هزار بار بپوشم

خب کم کم ردشون کن تا کمدتم خالی بشه ببینه دیگه نداری

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤