2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودت سوال بپرس ببین دلت چی میگه ....ایا الان حالت بده؟ ب نظرت تو اپارتمان ازادی الان را داری؟ ایا ...

مگه تو تراس آپارتمان نمیشه رب پخت؟یاسبزی پاک کرد وسرخ کرد؟یامثلن یه تست بزاری بچهات آب بازی کنم

بنظرم همه این کارو میشه کرد که توحیاطم انجام میدم 

همیشه شهر رو به پیشرفته و اون منطقه اونجوری نمیمونه 

پس ویلاتو نفروش رهن و اجاره بده و برابر اون برو تو آپارتمان جای با کلاس بشین

اینجوری هروقت دلت خواست میتونی برگردی و ویلاتو از دست ندادی

و ویلا چون گرونتر از آپارتمان رهن و اجاره میره میتونی باهاش یه آپارتمان جای خوب اجاره کنی و از جیب چیزی نمیدی

خو چرااااا؟اونایی که میگن نه دلیل بیارنفقط بخاطر حیاط میگید نکنه؟

ارههه. بری اپارتمان. همسایه بالا پایبن. رفت و امد. اینکه حیاطشم مستقل برای خودت نیست. اللن همه چی برای خودته. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مگه تو تراس آپارتمان نمیشه رب پخت؟یاسبزی پاک کرد وسرخ کرد؟یامثلن یه تست بزاری بچهات آب بازی کنمبنظرم ...

اصلا نمیشه .مگه اینکه تراس خونه بزرگ باشه ....والا اپارتمان ما که نمیشه 

آهامن که تا حالا آپارتمان زندگی نکردم فک کردم میشه

ن عزیزم اول از اون که اپارتمان های جدید توی تراس مجوز لوله کشی گاز ندارن .پس باید شیلنگ از اشپزخونه بکشید ک واقعا خطرناکه ، بعدم موقع پخت رب ها پرتاب میشه روی در و دیوار و شیشه ها انقدر کثیف کاری میشه که نمیارزه ، از طرفی تشت اب گذاشتن هم اگه اپارتمان قانون و مدیر داشته باشه این. اجازه را نمیده حتی بعضی اپارتمان ه ا اجازه پهن کردن فرش و ملحفه و لباس را هم نمیده ، ازطرفی همین بچها دوبار که بدو بدو کنن صدای همسایه پایینی درمیاد 

پدر شوهرم یه خونه ویلایی داشت زیر بناش کم بود جاشم بد نبود وماهم یه آپارتمان ۵۰متری داشتیم داده بودیم اجاره خودمون خونه شخصی پدر شوهرم بودیم ولی خب کابینت و کمد دیواری نداشت ولی خونه خودمون داشت و من بعد ۳سال گفتم بریم خونه خودمون حداقل کابینت و کمد دیواری داره ولی الان مثل چی پشیمونم حاضرم تو همون خونه کوچیک زندگی کنم ولی تو آپارتمان نه حداقل اونجا یه حیات با درختای میوه داشت تابستونا تو حیات بودیم اینجا مثل زندان بخاطر حرف هیچ کس از خونه شخصی نگذر  منم از بس مامانم گیر داد خونه رو پس دادیم 

ن عزیزم اول از اون که اپارتمان های جدید توی تراس مجوز لوله کشی گاز ندارن .پس باید شیلنگ از اشپزخونه ...

چقدر آدم محدوده پس به در دمن نمیخوره پس چون من اشپزیم توحیاطه فرش شستنم بازی بچها

فک کنم ربطی به بزرگی کوچیکی آپارتمان نداره بیشتربایدمراعات حال همسایها رو بکنی

چقدر آدم محدوده پس به در دمن نمیخوره پس چون من اشپزیم توحیاطه فرش شستنم بازی بچهافک کنم ربطی به بزرگ ...

بله بشدت سخته ، محدود ولی باکلاسه ...به نظرمن ادم مگه چقدر عمر میکنه ، مگه چندوقت جوونه ومگه چندبار بچگی را امتحان میکنه که تو اپارتمان تموم بشه🥺