2777
2789

من الان باردارم تو فکر اینم که وقتی مرخصی زایمانم تموم شد چه جوری با بچه برم سر کار

مامانم یه ویژگی که داره صبح‌ها همیشه خوابه تا ساعت ۱۱ ۱۲

اگر هم زودتر بیدار شه میگه سرم درد میکنه چون میگرن داره

از یه طرف دلم نمیاد بچه‌ی یه ساله رو بذارم مهد از یه طرف میگم مامانم هم که اینجوریه

خالم زن عموم هم میشه میگفت میاری من نگه میدارم اونم خجالت میکشم بذارم خالم بیاد بچه‌ی منو بشوره

جای من بودین چیکار میکردین

پرستار میگرفتم برا بچه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شغلت چیه؟نمیشه یکی دوسال نری سرکار؟

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه نیاز به مادر داره تو این سن جاییم بذاری تربیتش از دستت در میره 

بذار یکم بزرگتر شه بعدش یه فکری کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂