دوست_دارم_بمیرم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 1239 عنوان کسی دیدین موکل داشته باشه 64 بازدید | 4 پست منیخوام موکل بگیرم صرفا دوست دارم بدونم از سر کنجکتویاون شخص چه ویژگیایایی داشتهبعدش زندگیش نابود شد؟موکلش جن بود یا فرشته؟ هعیییییییی 1404/02/27 | 12:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_خیلی_بد عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 2634 صرفا جهت کنجکاوی زندگیتو خراب نکن دنبال این چیزا نرو لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
ایران49 عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 3052 صرفا جهت کنجکاویتا زمینه نداشته باشی نمیتونی بگیری کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم
آیانان عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 7790 من ندیدم ولی شنیدم بعد یه مدت جن میومده شیشه هاشونو با سنگ میزده اینقد اذیت کرده که از اون محل رفتن نکن این کارو..آرامشو از زندگیت نگیر