2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 123 پست

عزیزم‌وقتی مجاب نشی پس عیسی ب دین خود موسی هم‌ب دین خود چه کاره هستی خودتت باید بخای باید حضور خدا حس کنی 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

فتح مکه به خاطر مردم مکه بود.پیمان توسط مردم مکه شکسته شد و ابوسفیان برای عذرخواهی رفت اما پذیرفته ن ...

بله پیمان توسط مردم مکه شکسته شد ولی این توی اصل قضیه تفاوتی ایجاد نمیکنه که مردم به زور شمشیر مسلمان شدن

این رو هم بگم که اسلام تنها دینی هست که پیامبرش از ظرف خدا بهش اجازه داده شد شمشیر بدست بگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل توش خیلی تهدید زیاد هست میدونم خدا هست خدا مهربونه و خیلی جاها حواسش بهم بوده و بدجوری هوامو ...

نه چون اطلاعاتت کمه دیدگاهت منفیه

تهدید میکنه چون بعضیا فقط به مهربونی خدا ایمان دارن نه به عذاب خدا

همه کار میکنن میگن چون من خدا رو دوست دارم پس خدا منو میبخشه و جمله ی معروف خدا از حق خودش میگذره رو تکرار میکنن

در مورد جمله اخرت هم شرایط و حدودی داره 

اگه حوصله داری برات توضیح بدم

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بله پیمان توسط مردم مکه شکسته شد ولی این توی اصل قضیه تفاوتی ایجاد نمیکنه که مردم به زور شمشیر مسلما ...

به نظر من دلیلش این بود که با مردم عرب اون کشور طرف بود 

جهل و نادونی اونا جاودانه اس😑😑😑😂

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

پیشنهاد میکنم تجارب NDE یا همون تجارب نزدیک به مرگ رو دنبال کنبا تجارب ایرانی هم شروع نکن تا خیالت آ ...

عزمزمه خودم همین تجربه رو از نزدیک کردم

ولی اون چیزی ک شما میفرمایید بسته به عقاید اون فرد در زمان مرگ فرق میکنه

هر کسی چیزی رو میبینه که میخواد ببینه

این اصطلاح عیسی به دین خود موسی به دین خود هم از ریشه غلطه چون دین همه پیامبران اسلام بوده و همشون یکتا پرست بودن و از طرف همون خدا مامور هدایت مردم بودن 

فقط تو سبک هدایتشون تفاوت بود که اونم بستگی به سطح درک و عقل مردم زمانشون متفاوت بود

عزیزم من منظورتو کاملا میفهمم چون خودم مسلمونمولی من بنا به شغلم با آدمهایی سر و کار دارم که کلا خدا ...

نظم جهان مگه مذهبی هست ؟!

هر انسان عاقلی با دیدن این همه آیت و نشانه 

متوجه میشه ...

اصلا بحث مذهبی نیست !

کافیه فقط به خودش و سیستم بدنش دقیق بشه 

شما میتونید ادعا کنید یک ماشین با کلی دم و دستگاه خود به خود به وجود امده و دست ساز کسی نباشه ؟!

اصلا یک کنترل تلوزیون ؟

خود به خود به وجود امده ؟؟؟!!!!

که انسان با این همه ظرافت و مویرگی و ....

همین طوری ؟؟؟؟!!!!!!!

اگر کار طبیعت باشه 

که طبیعت که شعور نداره

ممکن اصلا برات چشم نزاره 

یا دهن برای غذا خوردن نداشته باشی 

یا دست برای کار کردن نده یا مثلا جای 

مثلا گوش هات رو پیشونی بزاره!!!

دیدی چقدر دقیق خلق شدی ؟

خوب طبیعت که عقل نداره 

چه طور انقد دقیق خلق کرده ؟؟!!

پس اگر بگی طبیعت شعور داره 

به خدا میرسیم 

اونا میگن طبیعت .

پس به طبیعت کی شعور داده ؟

خدا 

باز میرسیم به خدا .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
بله پیمان توسط مردم مکه شکسته شد ولی این توی اصل قضیه تفاوتی ایجاد نمیکنه که مردم به زور شمشیر مسلما ...

مردم مکه به ظاهر مسلمان شدن وگرنه بعد از پیامبر چقدر آزار و اذیت کردن.

پیامبر زمانی شمشیر میکشید که چاره نداشت باید شمشیر میکشید. وقتی مشرکین جلوی کارونها رو میگرفتن وقتی مکه روی پیامبر در جنگ احد شمشیر کشید پیامبر چیکار میکرد؟

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

کلا مردم کوفه و مکه بد کردن

دقیقا اصلا همین الانش هم تو فامیل مون 

کسایی بودن که غیبت نمی کردن 😏😏😏

ولی جوری مال خواهرشون خوردن  از شیر مادر حلال تر 🙃🙃🙃

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

وقتی هیچ قبول نداری و خودت هم داری بهش اقرار میکنی چجوری ملت بیان قانعت کنن

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»