2777
2789

آیه هارو چطوری خونده بودین؟

چون سوالایی که از آیه ها میان رو چک کردم یه سریاش تو متن نیست و نمیدونم چطوری جواب بدم که طراح بخواد نمره بده

من 19 شدم ولی یادم نمیاد چجوری خوندم

اگه این قانون مسخره نمیومد ترمیم نمیکردم

نگران نباش توکلت بر خدا باشه

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

کاش امتحان دینی تموم بشه

یسری بچه دبستانی راهنمایی ریختن کف سایت 

خب برو بخون باباجون 

اخه اینجا نه نون میشه نه اب برات

فقط تایم از دست میدی

زمان ما برا امتحان ۲۰ روز تمام گوشی رو خاموش میکردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷ و نیم بودم مال ما تقریبا آسون بود فقط یه سوال سخت ۲ نمره ای بود که نمرمو برد نمیدونم کدوم قسمت بود ولی بشدت سخت بود

من به کاربرا بی احترامی نمیکنم، اونا بهم بی احترامی میکنن🤕در کل از آدمایی که بی دلیل بهت میپرن بدم میاد، فکر میکنن که با متهم کردن به جایی میرسن ، خیلی جاها اتفاق افتاده حتی تو تلگرام😟حتی اگه از ظاهرم بدم بیاد باز خدا رو شکر که یه دخترم💕هدفم داشتن یه شغل حلال و پر پرستیژ 💪و البته برای رفع مشکلم مدام دعا میکنم و از خدا کمک‌میخوام، میدونی چیه! کمک خواستن از خدا یه هنره 🤲 و در آخر زندگی یه فرصته!☠️