2777
2789
عنوان

میشه بگین چطور فراموشش کنم

84 بازدید | 13 پست

کلی درس دارم و نمیتونم تمرکز کنم 

همش مثل مرغ پرکنده ام نمیتونم با خودم کنار بیام

لطفاً ی راه حلی بگین خیلی دارم کم میارم:)

دوتا تاپیک قبلم گفتم چرا تموم کرد 

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

عشق میتونه بارها برات اتفاق بیفته 

عشق خوبه اما اگر با منطق باشه

در غیر اینصورت آرزوی خوشبختی کن و راهتو ازش جدا کن

روی یه کالبد اصرار داشتن منطقی نیست در صورتی که هیچ چیزی بینتون باقی نمونده

عشق میتونه بارها برات اتفاق بیفته عشق خوبه اما اگر با منطق باشهدر غیر اینصورت آرزوی خوشبختی کن و راه ...

نمیتونم اصلا خودمو درک کنم افکارم غیرقابل کنترل شده 

حس اینکه من گند زدم اصلا ول کنم نیست:)نمیدونم باید چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توهم 

دیروز واسه همیشه گزاشتمش کنار 

الان وقتی یادش میفتم و فکر میکنم که نیست قلبم یه طورط میشه از استرس عرق میکنم انگار بدون اون توان هیچ کاری ندارم 

ولی ما برای هم نبودیم شاید چون هربار بحثمون میشد میگفت اگه این کارو کنی برای همیشه میرم چون میدونست روی بودنش حساسم همش تحدیدم میکرد منم دیروز وقتی دوباره اینو گفت خودم گزاشتمش و رفتم پیام داد بیا حرف دارم جواب ندادم خیلی سخته ولی سعی کن بهش فکر نکنی کسی که موقع سختیات تنهات گزاشته حتی ارزش فکر کردنم نداره 

منم مثل توهم دیروز واسه همیشه گزاشتمش کنار الان وقتی یادش میفتم و فکر میکنم که نیست قلبم یه طورط میش ...

وای منم همینطورم با اینکه اون همیشه کات میکرد میرفت و من دنبالش...

اصلا این هفته ی طوری افتضاحی بودم نمیدونم چکار میکنم اصلا با هر خطیم پیام میدم بلاکم میکنه اخه من انقد بد نبودم که اینطوری کنه:)

میگه ت عوض شدی به من اهمیت نمیدی واقعا اینطوری نیست نمیدونم باید چکار کنم

نمیتونم اصلا خودمو درک کنم افکارم غیرقابل کنترل شده حس اینکه من گند زدم اصلا ول کنم نیست:)نمیدونم با ...

آره دخترا خیلی معصومن و مدت ها به طرف فکر میکنن و خودشونو عذاب میدن 

حالا اگه بدونن طرف داره زندگیشو میکنه و اصلا براش مهم نیس چی

واقعیت محضه اما همینطورن

پس چرا باید بهش فکر کنی مگه دنیا تموم شده به این فکر کن که یه راه دور و دراز در پیش داری و برای طی کردن این زندگی باید اول از همه یه روان سالم داشته باشی 

که در صورت فکر کردن زیاد به طرف سالم نمیمونه و هزار جور افسردگی و آسیب روانی در پی خودش داره

کاش حداقل این ناراحتیا برای طرف مقابلم باشه

آره دخترا خیلی معصومن و مدت ها به طرف فکر میکنن و خودشونو عذاب میدن حالا اگه بدونن طرف داره زندگیشو ...

میدونی هفته پیش ک اشتی کرد ی شب داشتیم صحبت میکردیم گفتم چن شب پیش ریمل زدم دیدم گفت پس خوشت بوده گفتم ن بزار ادامش بگم چون بعدش گریه کردم چسبیده ب مژم مژه هام بیشترش در اومده دیدم گفت نه الا که من گفتم بحثو پیچوندی ب گریه

بعد همون شب ک دعوامون شد بهم گفت من فک کردم ت افسردگی گرفتی تو خوشته برو‌ ریملتو بزن:)

حتی دیگه اینکه من ناراحت باشمو قبول نداره...فکر میکنه خوشحالم 

میدونم نباید فکر کنم بهش ولی از کنترلم خارج شده

میدونی هفته پیش ک اشتی کرد ی شب داشتیم صحبت میکردیم گفتم چن شب پیش ریمل زدم دیدم گفت پس خوشت بوده گف ...

چند سالته اون چند سالشه

به نظرم اون خیلی رفتار بچگانه داره گلم ی

بهش فکر نکن این اونی نیس که تو بخوای در آینده بهش تکیه کنی 

طوریم که گفتی اصلا این رابطه سرانجامی نداره که تو انقدر ذهنتو درگیرش کردی گلم

از نظر اون این یه رابطه بچگونه و وقت گذرونیه 

به حرفام خوب فکر کن 

چند سالته اون چند سالشهبه نظرم اون خیلی رفتار بچگانه داره گلم یبهش فکر نکن این اونی نیس که تو بخوای ...

من  ۱۹ اون ۲۵

نمیدونم بخدا خودمم چرا انقد قفلم روی این آدم خسته شدم از خودم

خیلی بچگانه رفتار میکنی باور میکنی‌رفته اینستا پیجشو باز کرده و عکسای خودش استوری میکنه چون میدونست من بدم میاد از ای حرکت 

بیخیال درستو بچسب توروخدا اینا همشون رفتنین

کاش بدونم رفته ت بیخبری منو گذاشته اون شب عصبی بود اولش نمیخاست بره یهو زد از همه حا بلاکم کرد من موندم و ی دنیا فکر:)

من ۱۹ اون ۲۵نمیدونم بخدا خودمم چرا انقد قفلم روی این آدم خسته شدم از خودمخیلی بچگانه رفتار میکنی با ...

الان تازه کات کردی این حست طبیعیه 

و اینکه دیگه باید چیکار کنه تا متوجه بشی به دردت نمیخوره

الان تازه کات کردی این حست طبیعیه و اینکه دیگه باید چیکار کنه تا متوجه بشی به دردت نمیخوره

همین کلافم کرده که میدونم حتی آدم نرمالی نیست دمدمی مزاجه ولی بازم سرش اذیتم