یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
ما کل خاندانمان هر کدام 2 تا بچه داریم یه دختر ویک پسر
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
عزیزان چرا میگید پول مهم نیس عید که میشه یه بچه دوساله دومیلیون فقط یه لباسشه خب اگه نداشته باشی یه دست لباس بگیریم چقدر غصه میخوری یا ببینه یکی یه چیز داره نتونی بگیری
لطفا شعار الکی ندید پول مهمه خیلی هم مهمه بچه باید تو رفاه باشه
درکنار پول صبر وحوصله خیییلی خیییلی مهمه.زن صبور وبا حوصله ۵تا بچه هم بیاره ۵تا ادم مفید و با فرهنگبزرگمیکنه.ولی پدرو مادر بی حوصله یکی هم نمیتونن درست تربیت کنن