2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تاپیک اخرمو پر بازدید کنید خانوما خیلی مهمه بدرد همتونم میخوره🤍🫂

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

من ۲ تا دارم الحمدلله

ولی همسرم اصرار به سومی داره

بهش حق میدم

دوتا کافی نیس

اما از نظر جسمی فک نمیکنم بتونم

مهره ی آخر کمرم تیر میکشه چن وقته

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

من از دوتا بچه داشتن راضیم

کلا بچه به انسان های معمول و نرمال که از همه نظر، انگیزه میده و باعث پیشرفته

من بخاطر بچهام خودمو به اب و اتیش میزنم که اوضاع بهتر بشه

من دیگ بدن و اعصابم به بچه بیشتر قد نمیده😅😅

مامان دوتا گل پسر

ما کل خاندانمان هر کدام 2 تا بچه داریم یه دختر ویک پسر 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

من دوتا دارم خداحفظشون کنه ولی دومی ناخواسته بودوشدیدن ب تک فرزندی اعتقاد داشتم الان مغزم نمیکشه حوصله ندارم هزینه هام ک سرب فلک کشیده همش بفکرآیندشونم دیوونه شدم

عزیزان چرا میگید پول مهم نیس عید که میشه یه بچه دوساله دومیلیون فقط یه لباسشه خب اگه نداشته باشی یه دست لباس بگیریم چقدر غصه میخوری یا ببینه یکی یه چیز داره نتونی بگیری 

لطفا شعار الکی ندید پول مهمه خیلی هم مهمه بچه باید تو رفاه باشه

کوچک تر آنی که برنجانی✌️😊
چرا دقیقا همچی پوله

درکنار پول  صبر وحوصله خیییلی خیییلی مهمه.‌‌زن صبور وبا حوصله ۵تا بچه هم بیاره ۵تا ادم مفید و با فرهنگ‌بزرگ‌میکنه‌‌‌‌.ولی پدرو مادر بی حوصله یکی هم نمیتونن درست تربیت کنن

پارسا پسرمامان😍