2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سوال را باید بسته به زندگیتون جواب بدید، نه اینکه نظر سنجی بذارید.

به وضع روحی روانی خودتون و شوهرتون و بچه ی اول نگاه کنید، به حوصله و فرصتتون نگاه کنید، به وضع مملکتی که درش زندگی میکنید نگاه کنید، به داشتن امنیت روحی و روانی مالی اطراف نگاه کنید، به میزان الودگی هوا نگاه کنید و .... بعد میتونید با شوهرتون تصمیم بگیرید بچه دار بشید یا نه.

به نظرم بستکی به شرایط داره برا هر کس متفاوته 

اگه ظرفیت روانی و توانایی مالی و خیلی چیزا باشن که چهار پنج تا هم ممکنه خوب باشه اما اگه وضع مالی داغون باشه و شرایط روحی روانیش نباشه همون یکی دوتا خوبه 

بسته به شرایط خودت بسنج

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزان چرا میگید پول مهم نیس عید که میشه یه بچه دوساله دومیلیون فقط یه لباسشه خب اگه نداشته باشی یه ...

همسایه ما تو خونه کوچیک 70 متری یه خوابه قدیمی ساخت 3 تا بچه آورده اینا باید چند تا اتاق داشته باشن خونه حیاط دار بزرگ که بچه ها بتونن راحت بازی کنن اتاق برای مطالعه داشته باشن نه تو یه قوطی کبریت عین کرم بلولن بهم

بخدا بستگی به پول نداره به روح و روان سالم والدین بستگی دارهچه بسا پولدارهای بیماری که بچه میارن و س ...

چقدرررر حق، اگه این موضوع به این مهمی را همه در نظر میگرفتند نه فقط مالی، چقدر انسانهای سالم از نظر روحی در اینده زیاد میشدند. متاسفانه خیلیا نگاه انسانی به بچه ندارند، اگه نگاه انسانی داشته باشیم این موضوع الویت اولمون میشه‌

ببین عزیزم

باید روانت تحملشون داشته باشه

جسمت توانش رو داشته باشه

و جیبت هم پاسخگوی نیاز بچه باشه

حالا ببین توان چنتا بچه رو داری. 

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

چطوری مدیریت میکنیمثلا روزانه چند تا غذا میپزی نظافت و کارهای منزل چیمن روزی دو نوع غذا میذارم دیگه ...

من شام میزارم ناهارم همونو میبریم ی نوع

ی غذام برای پسر کوچیکم که شش ماهشه میزارم میکس میکنم

فقط اشپزخونم خیلی مرتبه

خونمم تمیزه اگر اسباب بازیارو ‌فاکتور بگیرم در واقع بچها هی میزیزن دیگ منم حساس نیستم خودمو اذیت نمیکنم

ی ساعتم تو‌روز بچهارو‌میبرم حیاط دوچرخه سواری کنه بچه بزرگم

مامان دوتا گل پسر