2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بچها ترس دارم😭

146 بازدید | 19 پست

یه پیام اومد ک پرونده شما ثبت شد منم شماره ام بنام شوهرم وکدملی زدم واطلاعات کارت دادم چون فکر مبکردم شکایت شده توروخدا بگین چیکار کنم میترسم یه شوهرم بگم دعوام میکنه اخ ممن چقد خنگمم😭😭

😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت منه

پول رو کارتتون خارج کنید کلاه برداریه 

شاید تا الان پولاتون رو برده باشن 

اخه چه کاری کردی خدا 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

چرا تو باغ نیستی از اون مغز ک خدا داده یکم استفاده میکردی خب 

ولی حالام نشین گریه کن ب شوهرت بگو 

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

پول رو کارتتون خارج کنید کلاه برداریه شاید تا الان پولاتون رو برده باشن اخه چه کاری کردی خدا

کارت بره به درک کلا 200تومن داره کد ملی شوهرم وشماره اش کاری نکنن غنیمته😭

😐

دعوا میکنه میترسم اون الان داره کار میکنه

خوب دعوا بهتره یا پول رو کارتتون بره ؟چرا فک نمیکنی 

اخه هزاران باره اخبار تلگرام 

میگن اگه اینجور پیام های شکایت اینا اومد باز نکنید 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم