2777
2789

من همیشه از شوهر کردن خیلی میترسیدم فک میکردم همه مردها مثل بابا وعموهای خودم هستن ادمای بی عار و بی مسئولیت😟که حتی مسئولیت کارها واشتباهات خودشونو به عهده نمیگیرن و باید یکی دیگه مدام حواسش به زندگی اینا باشه...همیشه مادرم برام حکم پدرم رو داشت هرچی میخواستم از کیف وکفش لباس مدرسه تا خوردوخوراک از مامانم میخواستم کلا واژه ای به اسم پدر غریبه اس برام..نه اینکه فک کنین چون از صبح تاشب سرکارمیرفت وقت رسیدگی ب مارو نداشت نه اتفاقا ازصبح تاشب تو خونه بود خرجی خودشم مامانم میداد بعدش این مادربزرگم(مادرپدریم)فقط عروساش رو تو بددهنی و بی عاری پسراش مقصر میدونه وهمش میگه زناتون درست حسابی نبودن که شماها ب جایی نرسیدین😐😐

تااینکه بلاخره شوهرکردم وبعدش فهمیدم مرد مسئولیت پذیرهم وجود داره که میتونه حامی وپشتیبت یک زن باشه و واقعا مادرمنو مثل مادرخودش میدونه و دنبال کارهاشه😊مادرم باوجود این داماد نداشتن پسر رو اصلا احساس نمیکنه از پسر خیلی دلسوزتره براش.

من معتقدم که مادرشوهرم رو باید دستاش رو بوسید بااین تربیت کردنش😘

خانما کیا موافق این هستن که بچه رو باید از کوچیکی درست تربیت کرد؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقتون پایدار عزیزم

منم از همین جا از مادر شوهرم بابت تربیت همسرم و علی الخصوص انتخاب خودم به عنوان همسر پسر گلش متشکرم😊😊😊😊😆

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

چی بگم والا...همه مثل هم نیستن،شرایط همه مثل هم نیست...مادرشوهر بنده از لحاظ ادب و شعور زیر خط فقر قرار داره، با اون همه حرف و رفتار زشت آدم چندشش میشه باهاش همکلام شه.

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

خوشبخت بشی 

شوهر من تو شرایط خیلی سختی بزرگ شده و واقعا مرده و خیلی خوشبختم باهاش اما نه مامانشو قبول داره نه باباشو و از کودکیش تا نوجوانی و الان میگه رو پای خودم بودم و کار میکردم و درس میخوندم و از همون کوچیکی با عقاید مامان و باباش مخالف بوده .. خدا رو شکر که شوهرم شبیه اونا نیس وگر نه جواب بله بهش نمیدادم پ

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
چی بگم والا...همه مثل هم نیستن،شرایط همه مثل هم نیست...مادرشوهر بنده از لحاظ ادب و شعور زیر خط فقر ق ...

مثل مادربزرگ منه اینم خیلی بددهن و بی شعوره و اصلا ذره ای نمک شناس نیس ک خوبی عروساش رو ببینه

مثل مادربزرگ منه اینم خیلی بددهن و بی شعوره و اصلا ذره ای نمک شناس نیس ک خوبی عروساش رو ببینه

شانس ماهم اینجوری بود خواهر☺ خداروشکر شوهرم خوبه😍 ان‌شاءالله همه جوونا خوشبخت شن ❤

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋