2777
2789
عنوان

ماشین خارجی در حد یک تومن پیشنهاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ام وی ام ایکس ۵۵ خیلی خوبه خوشگله

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

ماشین ام وی ام X55 و X22 و X33 البته اینا مینی کراس هست ولی خیلی خوشگلن

مینی کراس چیه؟؟ کراس خودش یعنی کوچیک.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

مینی کراس چیه؟؟ کراس خودش یعنی کوچیک.

یعنی نه شاسی بلنده نه شاسی کوتاه بین این دوتا 

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

یعنی هدچی غیر از ایرانی🤣

با یک تومن از چینی ها ففط ایکس ۳۳ کراس میتونی بخری.

من داشتم ماشین جمع و جور و بدک نیست در مقایسه با ایرنیا  آپشن زیاد داره .تاد۵ سال هم گارانتی داره .بعدا پول روش بزار انشالله فیدلیتی و هایما و دیگنتی و .....اونوقت میفهمی ماشین یعنی چی🥹❤

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

مزدا تری خییلی تمیزش ۹۰۰اینا من داشتم خیییلی عالیه فقط بنزین میزنی یبارم مکانیکی نرفتم

وای منم انقد دوس دارم ولی گرونه

بابام میگه دست دومی که زیاد کار کرده و رنگ اینا داره زیر ۱تومن میدن اونم همش باید تعمیرگاه باشی 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋