2777
2789
عنوان

میل جنسیش کم شده

619 بازدید | 31 پست

قبلنا شوهرم هات هات بود 

الان از موقعی ک فهمید بچه اولمو  باردارم بشدت میل جنسیش کم شد الان ک خیلی کم شده 

ولی فسار کار بشدت تو سرشه فشار مالی 

چ کارکنم مثل قبل بشه ؟

مردا مقعطی اینجوری میشن خوب میشه باز 

شوهر منم هرشب رابطه داشتیم کم شد رسید به هفته ای دوبار الان دوباره خوب شده

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گداخته بده بخوره همچین هات میشه که نگو 

گداخته یه چیزی تو مایه کاچیه که واسه اصفهانه 

بزن نت ترکیباتش میاد 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

😂 😂 😂 باحاله

خیلی😁🤌

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ازکجا میشه تهیه کرد

ما از عطاری میخریم 

شما ببین عطاری هاتون دارند اگه ندارن بزن نت خیلی جاها انلاین فروش دارن

چی هست اصلا ؟ میشه یکم درموردش توضیح بدین

یه ترکیبیه پراز داروهای گیاهی گرم+مغزیجات

تا میتونی گرمی بهش بده شوهرمن یه ماه بود دائم داشت هندونه میخورد و کلا هفته دوبار بیشتر تمایل نداشت ولی الان سه شبه برای خودش معجون درست میکنه ( گردو،بادام، عسل،موز ارده و خرما وکنجد و شیره انگور) همه را قاطی میکنه و میخوره دوباره مثل قبل شده حتی بیشتر .