2777
2789

من که اعصاب برام نمونده..معلم بیشعور تازه کتابهارو تموم کرده اصلا مرور نکردن..

دخترم سر به هوا شده نمیشه عین ادم بخونه دق میده منو..میگم همیشه خیلی خوب بودی حیفه این یه هفته رو هم مثل ادم بخون..

کلاس سومیه حجم کتاب براش زیاده..خسته میشه..مرور هم نداشتن تسلطش کمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا ب درساش کاری ندارم

وظیفشه بخونه

خوند خوند نخوند مشکل خودشه و قطعا اون ازادی تو بازی و تفریحو نداره اگر نمراتش معقول نباشه

کلاس چهارمه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
حقیقتا ب درساش کاری ندارموظیفشه بخونهخوند خوند نخوند مشکل خودشه و قطعا اون ازادی تو بازی و تفریحو ند ...

فردا اخرین امتحانه ریاضی

ک اونم امسال واقعا سنگین بود

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
فردا اخرین امتحانه ریاضیک اونم امسال واقعا سنگین بود

معلم بچه هاتون مرور رو داشتن؟

به موقع تموم کردن..؟

دختر من اردیبهش همش به جشن و اردو گذروندن به معلم گفتم تورو خدا زود تموم کن مرور کنن عوضی تازه هفهته پیش تموم کرد..غیرانتفاعی میره

حقیقتا ب درساش کاری ندارموظیفشه بخونهخوند خوند نخوند مشکل خودشه و قطعا اون ازادی تو بازی و تفریحو ند ...

همیسه بهش میگم خیلی خوب هم نشدی اشکال نداره..اما الان حرص میخورم نمیفهمه امتحان پایان سال مهمه زحمت بکشه

معلم بچه هاتون مرور رو داشتن؟به موقع تموم کردن..؟دختر من اردیبهش همش به جشن و اردو گذروندن به معلم گ ...

نه دختر من دولتیه

اره اولای اردیبهشت همه تموم و مرور داشتن

معلم بچه هاتون مرور رو داشتن؟به موقع تموم کردن..؟دختر من اردیبهش همش به جشن و اردو گذروندن به معلم گ ...

به نظر من کار اونا درسته ببین بچه ها قبل امتحانات به اردو نیاز دارن.‌این استرس ما برای بچه ها سمه. یک بچه همین هفته گمونم کلاس دهم بود یا نهم.‌سر جلسه امتحان از استرس ایست قلبی کرد و دور از جون فوت شد. خوب چه ارزشی داره