2777
2789
عنوان

مامانا با امتحانای خرداد چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 49 پست
قلبم درد میکنه.‌امشب هم‌کلی حرص خوردم کلیه هام درد گرفته.‌واقعا روانی ام دارم واسه بچم جوش میزنم. ول ...

توصیفی دیگه حرص خوردن نداره خواهر من

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دایم جنگ اعصاب داشتم این هفته رو

نمیتونم هیچی بگم

الانم که افتضاح شده

بچه ها باید 5/5 صبح برن مدرسه.. تو فصل امتحانات 🤕

واقعا اون بچه، این ساعت... کشش امتحان داره

دخترم دبستانه، به خدا چشماش باز نمی شد🫤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک برس معلم دخترم کنن..هنوز داره پیک هفتگی عقب مونده رو میده

امتحاناشون خرداده؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نمیدونم به مدیر بگم این کم کاری معلم رو یا نه..اخر ساله خودمو خراب نکنم

تموم ک شد

موقع گرفتن کارنامه

بگو حقیقتا رضایت نداشتم

معلم بچه هاتون مرور رو داشتن؟به موقع تموم کردن..؟دختر من اردیبهش همش به جشن و اردو گذروندن به معلم گ ...

واای دختر منم همینه.‌.سومه.. باورت میشه هنوز ریاضی را تموم نکردن فردا هم امتحان پایان ترمه.. تمام اردیبهشت هم به جشن تکلیف و روز دختر و روز معلم و جشن خودکار گذشت.. تازه اردو هم بردن..عید 24 روز تعطیل بودن یه کلمه مشق نداد

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بآور کن کار ما اشتباهه.‌خوب درس این همه خوندیم به کجا رسیدیم. چی از اون درس ها یادمونه

اره میدونم کلا سخت نمیگیرم بهش..اما این امتحانای ترم دوم و سهل انگاری معلم اعصابمو داغون کرد..میگم حیفه همیشه خ خ میگیره الان خوب بشه

واای دختر منم همینه.‌.سومه.. باورت میشه هنوز ریاضی را تموم نکردن فردا هم امتحان پایان ترمه.. تمام ار ...

اره عید هم مشق نداد تا ۲۰فروردین درس درستی هم نداد چون غایبی زیاد بود..شماهم غیر انتفاعیه؟

معلم بیشعور با این همه تعطیلی مخصوصا تو بعضی شهرها همون تموم کرده هم خیلیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اره عید هم مشق نداد تا ۲۰فروردین درس درستی هم نداد چون غایبی زیاد بود..شماهم غیر انتفاعیه؟

نه دولتیه.. آخه می‌دونی از اول سال اجتماعی و هدیه و علوم را شفاهی پرسید یهو الان کتبی امتحان گرفت

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔