2777
2789

میخوام دلو بزنم به دریا و برم انجام بدم

بیهوش میکنن؟با چی؟

بعد به هوش اومدن گلومون درد میکنه؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس نگران نباشبابا یه لوله ست وارد بدنت میشهالان معدت بخاره متوجه میشی؟؟ یا کبدت بخاره؟؟؟داخل بدنت ...

چرا اتفاقا حس میشه 

اگر با بی حسی بره که بازم تاثیری نداره فقط قسمت زبان بی حس میشه و بازم ورود لوله رو توی حلق به شدت حس میکنی و عوق میزنی 

بعدشم که گلو تا یه مدت یجوریه و میسوزه 

بی هوشی ام باشه فقط لحظه آندوسکوپی چیزی رو حس نمیکنی ولی بازم بعدش اون حس بد تو گلو هست

چرا اتفاقا حس میشه اگر با بی حسی بره که بازم تاثیری نداره فقط قسمت زبان بی حس میشه و بازم ورود لوله ...

انجام دادم بدون بیحسی وبیهوشی

فقط ته‌گلومو حس کردم حالت تهوع بهم دست میداد دیگه چیز‌خاصی حس نکردم نمیدونم

زیاد تو‌فاز نبودم‌فکرکنم😂

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
چرا اتفاقا حس میشه اگر با بی حسی بره که بازم تاثیری نداره فقط قسمت زبان بی حس میشه و بازم ورود لوله ...

من از همین عوق زدن میترسم...میترسم بالا بیارم

اه چه چیز بدیه این اندوسکوپی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

انجام دادم بدون بیحسی وبیهوشیفقط ته‌گلومو حس کردم حالت تهوع بهم دست میداد دیگه چیز‌خاصی حس نکردم نمی ...

چجوری اخه🥲😂

من زبونمو مسواک میزنم میمیرم زنده میشم چه برسه آندوسکوپی😂

چجوری اخه🥲😂من زبونمو مسواک میزنم میمیرم زنده میشم چه برسه آندوسکوپی😂

😂😂😂😂😂

اولش میخواستم‌شلنگو همش دربیارم نمیذاشتن دیگه تا پایین رفت راحت بودم‌همیم حالت تهوعش خوب‌نیست

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
من از همین عوق زدن میترسم...میترسم بالا بیارماه چه چیز بدیه این اندوسکوپی

اره منم همینم 

قبل عید دکتر آندوسکوپی نوشته نرفتم هنوز 

مخصوصا با این تعریفایی که شنیدم که اصلا 

یکی میگه بیهوشی بده یکی میگه بی حسی بده😂

اره منم همینم قبل عید دکتر آندوسکوپی نوشته نرفتم هنوز مخصوصا با این تعریفایی که شنیدم که اصلا یکی می ...

بیهوش بکنن کامل میرم اما بی حسی نه

😂😂😂😂😂اولش میخواستم‌شلنگو همش دربیارم نمیذاشتن دیگه تا پایین رفت راحت بودم‌همیم حالت تهوعش خوب‌ن ...

همون اولش سخته بره پایین تو معده حس نمیشه ولی تا از حلق و مری رد بشه حال آدم بد میشه

خیلی طول کشید؟