2777
2789
عنوان

خانومایی که تو درس موفقن یا بچه هاشون درس خونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 28 پست

یک عدد  دختر   ریلکسم که اصلا به درس اعتقادی ندارم و شغل آزادم

اسی اجازه ورود هست❓️

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله بفرمایید😁😁شغلت چیه و میانگین درامدت چقدره

شغلم که اینجا نمیتونم بگم چون فتا هست

درآمدم ماهی  ۷۰ تا به بالاست 

زمان ساعت و تایم کاری شغلم نا مشخصه 

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

ضریب هوشی ۹۸ درصد آدم ها مثل هم هست چیزی که توی تجربی از هم متمایز میکنه سخت کوشی و علاقه فوق العاده زیاده 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

شغلم که اینجا نمیتونم بگم چون فتا هستدرآمدم ماهی ۷۰ تا به بالاست زمان ساعت و تایم کاری شغلم نا مشخص ...

چه درامدیی.. کنجکاو شدم بدون شغلتو😂😂😂

بگو بعد پاکش کن سریع

چه درامدیی.. کنجکاو شدم بدون شغلتو😂😂😂بگو بعد پاکش کن سریع

ببخشید به سایت اعتماد ندارم نمیتونم بگم

برا همون یه لحضه هم سخته 

هیچکس شغلمو تو این سایت نمیدونه🤣🤣

دارم فکر بد میکنممم😭😂

اگه فکرت منحرفه که حذفش کن من از اون دخترا نیستم 

در خواست بده بگم ولی فقط و فقط بین خودمون حق نداری به کسی بگی باشه؟ البته نباید بهم تیکه بندازی

اگه فکرت منحرفه که حذفش کن من از اون دخترا نیستم در خواست بده بگم ولی فقط و فقط بین خودمون حق نداری ...

چرا اینقد حساسیت به خرج میدییی

درامد به این خوبی داری اعتماد به نفس داشته باش

الان درخواست میدم