2777
2789
عنوان

گپ دخترای زیر 18 سال🌝✨

232 بازدید | 43 پست

حوصلم سر رفته میخوام یه گپ توی واتساپ بزنم فقط دخترونه و دخترای مجرد زیر18 سال باشن داخلش اونایی که میخوان باشن لطفا درخواست بدن و یه ویس از صداشون برای من بفرستن💗✨

<آقایون شناسایی میشن چون از همه ویس گرفته میشه> 

﮼"سکوتی‌مبهم‌درمیان‌اقیانوس‌طوفانی‌مغز..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز به روز بیشتر همه اش همه چی داره به روم میاره که ۲۰ سالمه و پیر شدم🙂😂هعی

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

یه سوال داشتم..شما علایم بلوعتون چی بود...منظور از جوانه سینه چیه...دخترم ۸سالشه دست میزنه زیر هاله ...

حدودا 2 تا 3 سال بعد علائم پری میشن

بعد اصولا چ دختر چ پسر اگه تپلی باشن سینه دارن یکم

اگه گرد باشه خودش نیست

اگه کوهی شکل باشه خودشه

وقتی خودش باشه هی میاد میگه سینم درد میکنه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

آبجی توروخدا بیا باهاشون قهر کنیم من طاقت ندارم💆🏻‍♀️😭

بخدا🙂😂قلبم شکسته

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

😭دقیقا مگه ما ک زودتر دنیا اومدیم گنامون چی بود💆🏻‍♀️

تازه تو ۱۹ سالته:)😂😂😂من حتی نمیگم رفتم تو ۲۱ سالگی

کاش بمیرم😂😂