2777
2789
عنوان

دختر خاله ی عوضی

195 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من دختر خاله دارم که تو یه کارگاه طلا کار می‌کنه ،من بهش سه ماه پیش پول یه گرم طلا و اجرت کامل دادم شد هفت وششصد ،بعداز کلی اذیت انگشتر دسته دو آورد کارتیش سوراخ سوراخ نصفش ریخته بود ،یک گرمم نهصدوهفتاد سود زده بود ،منم انگشتر و بهش دادم گفتم نمی‌خوام پولمو بده ،برگشته میگه طلا اومده پایین من با قیمت کمتر پول میدم که میخاد یک و نیم رو نده،حالا خواهرم باشه دعوا کرد اونم گفته یه کارتیه دیگه میزنم ،الام چیکار کنم پولمو بگیرم یا بگم انگشتر بده،میترسم انگشتر و با چیزای دیگه قاطی کنه چون یه بار میگف ما طلا رو خالص نمیزنیم ،موندم چیکار کنم راهنمایم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول بگیرین خیالتون راحتره 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تا فامیل هست کسی سر غریبه کلاه نمیذاره.فاکتور میده؟

یه فاکتور داده ،ولی خدا شاهده انگشتری خیلی خراب بود خودشم قبول داشت ،منم گفتم نمی‌خوام پولمو بده 

اخه ب قیمت الان یک گرم و نهصد طلا تقریبا میشه ۱۲ تومن اینا

شما هفت و ششصد دادین 

واقعا عجیبه ک میخاین طلای نو بااون قیمت و اون گرم بهتون بده

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

وا بگو پولی که دادم بهت رو بده چکار بقیه اش دارم،زنیکه صنده عقده ای،کاش برینی بهش

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

وا بگو پولی که دادم بهت رو بده چکار بقیه اش دارم،زنیکه صنده عقده ای،کاش برینی بهش

میگه انگشتر بهت زدم پول اجرتش رو باید بدی ،خواهرمم گفته پول انگشتر سوراخ رو داری میگیری،یخدا از عصبانیت یه فشاری کشیدم خدا ازش نگذره

اخه ب قیمت الان یک گرم و نهصد طلا تقریبا میشه ۱۲ تومن ایناشما هفت و ششصد دادین واقعا عجیبه ک میخاین ...

نه انگشتر یه گرمی خواستم ،نهصدو هفتاد سوت داد،یه گرمم نمیشد ،الان میخاد شیش تومن بده