2777
2789
عنوان

کار من با زن داداشم بد بوده☹️

934 بازدید | 52 پست

ببینید کار من بد بوده که زن داداشم ناراحت شده

امروز من و خواهرم و زن داداشم رفتیم خرید 

زن داداشم دوتا تیشرت یه رنگ و یه مدل خرید

خواهرمم عین همون مدل تیشرت خرید ولی رنگش فرق داشت

بعد اومدیم خونه زن داداشم به خواهرم گفت حواسم نبود یه مدل دو تا تیشرت برداشتم

بیا عوض کنیم تو برا خودتو بده من منم بدم تو

تا برا من یه مدل نباشه

اینم بگم کلا مدلشون یکی بود با خواهرم فقط رنگش فرق داشت

خواعرمم گفت بزار بپوشم ببینم کدوم بهم میاد 

خواهرم پوشید من بهش گفتم تیشرتی که خودت خریدی بهت میاد 

یواش گفتم به خواهرم

خواهرم دیگه تیشرت زن داداشم رو برنداشت

منم به زن داداشم گفتم اگه میخوای تیشرت هات یکی نباشن یکیشو بده من پولشو بدم

...

اونم گفت میدم خواهرم اندازه اون میشه

بعدشم زن داداشمم ناراحت شد پاشد رفت

چه لوس

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی؟من؟😂

اون

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

دیگه خیلی حواس پرت بود که دوتا یه شکل خرید

پیشنهاد توعم خوب بود میتونست قبول کنه

الکی لوس بازی درآورد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نه ناراحتی نداره

اولا مگه میشه حواسش نبوده باشه دو تا عین هم برداشته باشه

بعدم تو خواستی لطف کنی

از طرفی اگه واقعا تیشرت خواهرت بیشتر بهش میومده لزومی نداشته از خودگذشتگی کنه مال اونو برداره

لوس و گیج تشریف داره که اومده خونه تازه دیده از یه تیشرت دو تا یه رنگ خریده 😑😑😑😒😒

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!