2777
2789

سلام من تازه عضو شدم و به راهنماییتون نیاز دارم 

پس نگید تازه عضو شدی تاپیکت سرکاریه اینا 

من ۱۶ سالمه و تک فرزند هستم پدرم بشدت  پولدارررره اما چه فایده برا من و مامانم خسیسی می‌کنه اما برا پدر و مادر و خواهر و برادرش خرج می‌کنه و به ما هیچی نمبده       مامانم خونه داره  و درآمدی نداره انتظاریم ازش ندارم 

حالا دیروز با التماس و اصرارررر زیادی که بش کردم   منو برد نوشت افزاری چون باید چند تا خودکار و دفتر اینا برا درسم می‌خریدم بعد وقتی که رفتیم نوشت افزاری عصبانی بود چون زورش اومده بود برا من خرج کنه بعد من جنسامو انتخاب کردم دادم فروشنده حساب کنه  بعد وقتی فروشنده حساب کرد و مبلغو گف بابام چشاش از حدقه زد بیرون بعد گف چقدر این معلمات بیشعورن هی میگن اینو بیار اونو بیار  اونو بخر بلند بلند میگم جلو فروشنده بعد بهم گفت خرج خیلی رو دستم داری میزاری بعد با بدبدختی و التماس حساب کرد ولی واقعا تحقیرم کرد و هیچ وقت نمیبخشمش    

حالا شما میگید چجوری ازش پول بگیرم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سن حتما چیزی یاد بگیر و اموزش ببین که به دردت بخوره در اینده بتونی درامد زایی کنی

به مادرت بگو بهش بگه این خریدایی که برا بقیه میکنی چرتکه میندازی یا فقط برای ماست که حساب و کتاب میکنی

هیچی صبرکن سنت بیشتر شه برو سرکار منم مثل تو پدرم پولداره خسیسه😅ولی مادرم نه از دوران دانشحجوییم سرکار رفتم تا همین چند ماه پیش از کار اومدم بیرون مریض احوال بودم از جیب خوردم الان دوباره میخوام برم دنبال کار

مقصر مادرته که نخواسته ـاونم پولو دو دستی داره میده به خانواده ش..به پدرت بگو. اسم من و مامان تو شناسنامه ته ـنه اسم خواهر و برادرات ــ

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!