2777
2789

یکی با مردا یکی هم 17 ساله ها 

ی مرد نظر میده میتوپین بهش و بعد یکسره تاپیک میزنن مردا تو سایت زنونه چکار میکنن

بعضیام میان برا درساشون تاپیک میزنن باز میگین بچه مچه ها تو این سایت چکار میکنن 

سایتو که نخریدین کار خودتونو بکنین 

الان تورم میخورن 

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خریدیم

سایت واقعا زنونه ست

و از اونجایی که اغلب محتوا واسه ازدواج، زنان، زایمان،بارداری، سبک زندگی، سوالات افراد و ... هست

حضور بچه مدرسه ای توی سایت توجیه نداره

سایت واسه بزرگساله از بالاش گرفته تا پایینش

همونجوری که تو مهمونی بزرگا بچه ها رو راه نمیدن، اینجام ما حق داریم دلمون نخواد این سبک تاپیکا رو ببینیم : خانوم معلممون دعوام کرد چون امتحان هدیه های آسمانی رو بد دادم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

حق میگی 

سایت عمومیه همه حق دارن نظر بدن و تاپیک بزنن

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

حق میگی سایت عمومیه همه حق دارن نظر بدن و تاپیک بزنن

البته به جز اقایون که واقعا بیشتریا رفتار بدی دارن و تو تاپیکای زنونه میان دخالت میکنن

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

چرا خریدیمسایت واقعا زنونه ستو از اونجایی که اغلب محتوا واسه ازدواج، زنان، زایمان،بارداری، سبک زندگی ...

کی گفته سایت مخصوص زنان؟ 

حق دارن هر چ پیر تر بد برخورد تر میشن والا براخودتون باشه سایت

کی گفته سایت مخصوص زنان؟ حق دارن هر چ پیر تر بد برخورد تر میشن والا براخودتون باشه سایت

چون هست

کجای سایت دیدی نوشته باشه "مردان" ؟

کدوم محتوا راجع به مرداس اینجا؟

۹۹ درصد کاربرا تا همین یکی دو سال پیش زن بودن الان زیاد شده باشن مردا میگیم ۹۰ درصد زن هستن

توجیه کافی نیست؟ مسائلی که اینجا مطرح میشه مخصوص آقایونه؟

میتونه باشه ولی مخصوص آقایون خواجه و فضول که طاقت ندارن زنا یه چیزی برای خودشون داشته باشن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی