2777
2789

ی تراپیسته گفت قرص نخور ک همش بخوابی و اینا

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگین چجوری درمان کنیم

منم گرفتم خانومه گفت ۱۲ جلسه تراپی میشه ۷۴۰۰ 

افسردگیم بدتر شد😂

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

اارهکامل والا درمان نشدماما بهتر شدم

دوست ندارم قرص بخورم

اطرافیانم چند نفری هستن ک قرص انگار روشون تاثری نداره

قرص درمانی نداره زهن خودته

شما سابقه داشتی؟ ممنون میشم راهنمایی کنی؟

میگن دوتا هرمون ک الات اسمشو یادم نیست با افسردگی ترشح نمیشن قرص باعث ترشح هرمون میشه 

واقعا دلم نمیخواد قرص بخورم

شما سابقه داشتی؟ ممنون میشم راهنمایی کنی؟میگن دوتا هرمون ک الات اسمشو یادم نیست با افسردگی ترشح نمیش ...

شاد باش

بزن برقص

اهنگ گوش بده

کتاب بخون

بیرون برو

قدم بزن

مدیتیشن  بکن

مدیریت استرس بکن

تاپیک های خودتو‌دیدم یکی از یکی داغون تر بعد به من میگخ به خاطر امتحان گریه کن 😐🤣اون کار افسرده ها ...

بچه گوشیو بزار کنار الان ناظمت کتکت میزنه ها😂

اخه گوسفند فروختن گوشی دست گرفتن که هنر نیست😉

آیا از افسردگی رنج میبری ؟خودکشی بهترین گزینه هست برات

ادمای مث تو بهتره بمیرن ماها حیفیم عقده ای🤣🤣🤞🏻

تازه به دوران رسیده گشنه ای ک دوست پسرش خرجش را میداد

سعی کن جواب ندی چون به زجه زدنات گوش نمیدم😝