2777
2789

بچه ها سلام.

من داشتم با یکی چت میکردم تو تلگرام همینطوری بعد پیشنهاد آشنایی داد و اینا من رد کردم چون فقط بخاطر یه سوالی داشتم باش چت میکردم یعنی شرایط مهاجرت و اینا.

گفت تلگرامتو هک میکنم به مخاطبات و تمام کسایی ک تو تلگرام پی دادی ازت بد میگم 😐 وا مردک ها😐😂

اینم بگم شماره نداره فقط آیدی ولی طرف ایران نیست آلمانه (ایرانیه)

گفتم شاید اونجا چون امکانات بیشتره بتونه هک کنه؟یا نمیتونه

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

نه تلگرام قابل هک نیست

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی باید شماره و ایدی داشته باشی

نه مستقیما قابل هک نیست 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اره ولی باید شماره و ایدی داشته باشی

خب آیدی داره ک😐😂چه کنم پس

یعنی تلگرام هک میشه؟😐پس پاوول چی می‌گفت ک هیچکی نمیتونه هک کنه و اینا 

پاول من بهت اعتماد داشتمم 😂🥲

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

اینقدربچه است که اومده با تهدید تورو بترسونه اینارو باور نکن تلگرام به این راحتی نیست مهم نیست طرف از کجا باشه اصلا بگیریم طرف هکر باشه به جای اینکه بیاد اکانت تورو هک کنه یکیو میکرد که حداقل به پولی بهش برسه یا چیزی

مطمعن باشم پس؟🥲

اره 

البته مستقیم یعنی از ایدیت نمیتونن هکت کنن

خب آیدی داره ک😐😂چه کنم پسیعنی تلگرام هک میشه؟😐پس پاوول چی می‌گفت ک هیچکی نمیتونه هک کنه و اینا پا ...

درسته تلگرام از نطر امنیتی بالاعه