یه دکتر بردم داروهاش فایده نداشت. دوباره دکتر دیگه بردم یه داروهای دیگه داد گفت یه هفته بده اگه خوب نشد آزمایش میکروب معده نوشتم بده. که فردا میشه یک هفته، ببرمش آزمایش بده. حالتاشم اینطوره که اصلا از خونه بیرون نمی یاد میگه سردمه، حالت تهوع دارم بیام بیرون حالم بد میشه، تو ماشین بشینم حالم بد میشه، راه برم حالم بد میشه، صبح تا ظهر اندازه گنجشک غذا میخوره غروب به بعد تهوعش بیشتر میشه، نسبت به صداها حساس شده و اکثرا دوس داره دراز بکشه استراحت کنه. وزنش کمتر شده، شش سالشه. واقعا موندم چرا این بچه اینجوری شده..اینم بگم که همش پیش خودمون بوده یعنی اتفاق روحی خاصی نیفتاده و انگار مشکلش مربوط به هموم معده و شکمشه چون میگم نشون بده کجات درد میکنه معدشو نشون میده. چرا داروها خوبش نمیکنن آخه..کسی بچش اینجور شده؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خب بچه کم وزن هست فاطله وعده های غذایش چطورهصبحونه ساعت چند میخوره وعده بعدیش ساعت چندکاش جواب کامل ...
قانون ساعتی خاصی نیست برای غذا حفظ نیستم دقیقا هرروز چه ساعتی عزیزم ولی مثل اکثر آدما صبح ها حدودا هشت الی ۹ صبحانه، ناهار حدودا ۲ حالا اینور اونور میشه گاهی چون من سه تا بچه هم دارم. شام هم نهایتا هشت اینا.. و بینشون میان وعده