2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شش ساله و نیم. وزن ۱۷ و نیم بود که شده ۱۶ و ۹۰۰،قدش ۱۱۶

خب بچه کم وزن هست 

فاطله وعده های غذایش چطوره

صبحونه ساعت چند میخوره وعده بعدیش ساعت چند

کاش جواب کامل بدی 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نمیدونم ربطی داره یا من من چندسال پیش حالت تهوع شدید داشتم ولی برای من صبح ها بود .صبحونه میدیدم انگ ...

چه خوب.. دختر من خیلی یدداروئه، بدغذاست، همین داروهاشم بزور و کلک میدم

دوست عزیز ایا نباید سن و وزن بچه رو بگی بنظرت؟میزان خوراک بچه ساعت وعده های اصلی و میان وعده هاشو بن ...

حالم خوب نیست، همه جمله هاتون یادم نموند، تو پست بعدی جواب بقیه سوالا رو دادم، میزان خوراکش کم. میان وعده میوه هم میوه و.. 

خب بچه کم وزن هست فاطله وعده های غذایش چطورهصبحونه ساعت چند میخوره وعده بعدیش ساعت چندکاش جواب کامل ...

قانون ساعتی خاصی نیست برای غذا حفظ نیستم دقیقا هرروز چه ساعتی عزیزم ولی مثل اکثر آدما صبح ها حدودا هشت الی ۹ صبحانه، ناهار حدودا ۲ حالا اینور اونور میشه گاهی چون من سه تا بچه هم دارم. شام هم نهایتا هشت اینا.. و بینشون میان وعده

دخترم وسطیه. پسرکوچیکم ۴ سالست، پسر بزرگ ۱۰ ساله

ی ماه ب بچه شربت ویتامین گروه ب به بچه بده

مثل شربت بکمپلکس ی قاشق غداخوری بعد صبحانه

وعده ای غداهاش حجمش کم کن ولی تعدادش زیاد کن

اصلا غذا با حجم زیاد نده بچه

محبتتم بهش بیشتر کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.