2777
2789

بچه ها من یه دختر ۸ ماهه دارم.که هفتگی مادر شوهر و مادرم نگه میدارن.این هفته قرار بود مادرشوهرم بیاد خونه.من هم دوشیف سرکارم.طهر تا ساعت ۱ شب هم تا ۸و نیم.وقتی مامانم هست میگه خودم غذا میپزم.ولی برا مادر شوهرم خودم میپزم.امروز کلا درگیر غذا درست کردن بودم.۶ نوع غذا پختم.مثل الویه و بندری و ابگوشتو و خورشت و...

خونه دیگه منفجر بود.منفجرااااااا.جای نشستن نبود.گفتم وقتی کارای آشپزخونه تموم شد همه جا رو مرتب و جاروبرقی بکشم.برای دخترم هم غذا پختم و ناهار خودمون.

اصلا وضعی بود.یدفعه ای پدرشوهر و مادرشوهر و خواهرشوهر و شوهر خواهرشوهر پریدن تو خونه.اصلا جا نبود بشینن.خونه کثیف کلی ظرف کثیف و ....

من ناراحت شدم که بدون خبر دادن میپرن تو خونه.عادت دارن همیشه.من گفتم چرا خبر ندادین از قبل با ناراحتی گفتم.اونا هم ناراحت شدن.من سریع شروع کردم به جمع کردن.اونا رفتن بیرون و به همسرم گفتن من تعارف نزدم.منم گفتم آره اخه اصلاااا شرایطم یک درصد هم اکی نبود

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

حالا همسرم گفت این چه رفتاری بود.اینا اصلا کاری ندارن چه موقع هست.وضعیت من چطوریه

من مجبورم برای طول هفته یه سری غذاهامو درست کنم.همسرم یه شهر دیگه سرکاره آخر هفته ها میاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهمونی خونه خالس مگه هر دفعه هرکی سرشو بندازه بیاد تو خوبه میدونن شاغلی .

ی زنگ زدن که ادمو نمیکشه

عمه من میزاره دقیقا میرسه جلو درمون میگ هستین؟ میگیم اره میگ پس درو باز کنین .

ی بار همینجوری غیرمنتظره رفتیم خونش خونش بمب ترکیده بود تازه فهمید ما دردمون چیه ادم شد

.

یکم نمک نشناسی

بخاطر اینکه بچه رو نگه میدارن میگی.من دوس ندارم نگه دارن.مجبورم.به زور دارم تحمل می کنم.دوست دارم پیش مامانم باشم.ولی دعوا راه میندازن که ما هم باید باشیم.اصلا راحت نیستم.ولی مجبورم.چون اگه قبول نکنم نمیذارن مامانم هم باشه

کاش بچه ات نگه نمیداشت که دیگه منتی هم نبوداینجوری هم مجبوری غذاشون درست کنی هم دست پایین بگیری

به خدا اصلا دوست ندارم نگه دارن مجبورم.دوست دارم کامل پیش مامانم باشم.نمیذارن.اگه نیان نمیذارن پیش مامانم هم باشم

من از مهمون سر زده متنفرممنم بودم عصبی میشدم حق داشتی به نظرمولی خب باید یکم مراعات میکردی که معلومه ...

کار همیششونه.ولی امروز وضعیت خونه افتضاح بود.خیلیی بد.خودم مدام به شوهرم میگفتم وای خونه رو ببین.یعنی در تصور نمیگنجه🫠

به مادر شوهرت که بچه رو نگه میداره کاری ندارم ولی اگه همیشه همینطور بی ملاحظه هستن بالاخره یکی دوبار باید اینکار رو بکنی تا یاد بگیرن و حواسشون ر‌و جمع کنن.حالا یه موضوع دیگه چرا انقدر به خودتون سخت میگیرین منظورم اینه که ارزش نداره بچه رو تنها بزارین کارت رو سبک کن