سلام.پسر ۴ ساله بیش فعال دارم.دکترهای متخصص اعصاب و روان کودک بردم داروهای مختلف امتحان کردم حتی ریتالین.ولی بی تاثیر بوده.این بچه جونمو به لبم رسونده.بیرون میریم آبرو برای آدم نمیذاره و مهمونیها رو برامون زهر میکنه.کسی دکتر خوب یا درمان موثر توی تهران یا قزوین سراغ داره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قرص ندین بهش تأثیر بد میزاره رو اعصاب و روانش افسردگی میاره
بچس بزرگتر که بشه خوب میشه
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
عزیزم دکتر فرشید عظیمی بسسسسیار دکتر خوبی هستنمن بچه ی ۷ ساله رو دیدن آوردن مطبشمن برادرم حالش خیییل ...
کدوم شهر؟
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔